Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Beko 31825 Klima Hatalar Silsilesi

Muhammet
19 Eylül 2023 18:40

16.09.2022 tarihinde satın aldığım Beko 31825 Ekolojik inverter Klima iç üniteden su akıtmaya başlayınca servisi aradım ve randevu talep ettim. Servis iç ünitede bir parçanın değişeceğini söyleyerek götürdü ve tamiri yapılarak bugün - 19.09.2023 tarihinde- cihazım tekrar monte edildi. Ama ne hikmetse servisten geldiği gün cihazım soğutma modunda 18 derecede çalışmasına rağmen kısa süre içinde dış üniteyi durduruyor, iç ünite soğutma işlevini yapmıyor. Bir süre sonra tekrar devreye giriyor. Bu işlem bu şekilde sürekli yineleniyor. Ürün CH38 hatası da vermeye başladı. Beko servisi böyle mi çalışıyorsunuz? Kullanıcılar olarak sürekli servis ile mi uğraşacağız. Ben 21 senedir tip1 diyabet hastasıyım. Antalya'nın şu sıcağında şekerimin nasıl etkilendiğinden haberiniz var mı? Ben bu klimayı tavsiye ile almıştım ama anlıyorum ki hataya düşmüşüm. Gerekli titizliği gösterip klimanın azami özenle onarılmasını bekliyorum.

17 Ekim 2023 17:46

1 yıldır kullandığım Beko 31825 klimayı iç ünitede su akıtma problemiyle servise vermiştim. Servis su akıtma problemini çözerek cihazı monte etmişti. Ancak cihaz ch38 hatası verdi. Servis tekrar gelerek gerekli ölçümleri yaptı ve bir problem olmadığını söyledi. Cihaz aynı hatayı vermeye devam etti. Servis bu sefer eve gelmeden parça siparişi verdiğini söyledi. Ben kendilerini hem buraya hem de Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulundum. Arayan her müşteri temsilcisi -sanki bilmiyormuş gibi- olayı dinleyip kapatıyor. Çözüm odaklı değiller. Ben yerli ve milli diye aldığım Arçelik ve alt markaları olan Beko, Grundig, Altus vd. Ni bundan sonra evime sokmayacağım. Beko markası sadece iyi gün dostudur. Baktığınızda burada benzeri konulardan muzdarip onlarca şikayet dilekçesi göreceksiniz.

20 Eylül 2023 11:35 (Şikayetten 16 saat sonra)
Muhammet
20 Eylül 2023 17:42

Bugün ekipler geldi gerekli ölçümler yapıldı, test edildi. Klima çalıştırıldı. Gaz ile ilgili bir sorun olmadığı söylendi. Şu an itibariyle CH38 hatasını almaya devam ediyorum. Cumartesi günü için tekrar randevu talebi oluşturdum. Bakalım "Beko" servisi ne zaman klimayı eski haline getirecek. Sabır ve merak ile bekliyorum.

Beko Klima Ch 38 Hatası

Eray
23 Temmuz 2023 23:27

Beko 31825 Klima 3 Değişim Ve Sürekli Ayıplı Mal Kurulması

İsmail
16 Eylül 2024 00:28
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2023 19:20

Selahattin