Mehmet sonuçtan memnun

27 Ağustos 2024 19:00

2023 yılında almış olduğum Beko 31825 model klimamı bu yaz sezonu başlayınca açtığımda, iç üniteden su akıttığını ve karşıya su fışkırttığını gördüm. 26 Haziran günü geldiler, incelediler ve bir parça değişecek dediler. Temmuz başında gelip değiştirdiler. Eğer sorun devam ederse servise bildirmemi söylediler fakat sorun yine çözülmediği için 14 Temmuz'da bildirdim. Hiçbir aksiyon olmadı. Ben de 8 Ağustos'ta çağrı merkezini arayarak durumu sorduğumda, servis size ulaşacak denildi. Yine kimse ulaşım sağlamadı. Çağrı merkezi de sadece beklemem gerektiğini söyledi. Ben bütün yazı koltuğum ve parkelerim ıslana ıslana klima kullanarak geçiriyorum. En son yine çağrı merkezini aradım ve yeni bir klima su akıtıyor kaydı açmam gerektiğini söyleyip link attılar. Bu linkten 1 gün uğraşarak (sitedeki SMS gönderme sistemi bozuk) kaydı açtım. 27 Ağustos'ta gün verildi fakat yine kimse gelmedi. Ben de çağrı merkezini yine arayarak çözüm talep ettim. Hâlâ çözüm bulunamamış olması ve 2 aydır 1 yaşındaki klimanın kafama su atması, yerlere su damlatması sorunu ile uğraşıyorum. Artık bu klimayla uğraşmaktan da usandım. Bir çözüm bulunsun. Sorun yoksa bu modelle değişim mi yapılıyor, üst modelle mi değişiyorsa ne yapılırsa yapılsın. Bu klimanın tamir edilemeyeceği belli oldu. Salonumun ortasına su akıtan klimadan kurtulmak istiyorum.

28 Ağustos 2024 12:51 (Şikayetten 17 saat sonra)

Yorumlar (6)

Huseyin

Evet maalesef iç ünite değişti dış ünite değişti ama sorun aynı Beko pişmanlıktır

Hayır ben kapılar camlar kapalı kullanıyorum her zaman bana da ilk geldiklerinde sıcaktan güneşten dolayı olabilir dediler ama aynı cephede de diğer komşularım da farklı marka klimalar var hepsininki sapasağlam bir benim klimam akıtıyor servis de gelmiyor evde kovalarla yaşamaya devam ediyorum yazık

Huseyin

Dün servis geldi odanın kapısı açık mı kalıyor dedi çalışınca evet dedim bu yüzden terleme oluyor dedi dizinde çalışınca kapılar açık mı kalıyor

Bende onu bile yapmadılar galiba bu ekolojik inverter klimalar da kronik sorun prosmart serisini almadığıma o kadar pişmanım ki salonumda kovalarla yaşıyorum mobilya aldım kurdurmuyorum üstüne su damlayacak bozulacak diye, paramızla rezil olduk ya ona üzülüyorum

Huseyin

Merhaba aynı sorun bende de var sorun düzeldi mi?

Hayır düzelmedi 2 aydır uğraşıyorum bir arpa boyu yol alamadım hâlâ salonumun ortasına su akıtan bir klimam ve çözüm bulamayan bir firma var sizin de mi aynı sorun vardı?

Güray sonuçtan hiç memnun değil

Güray
26 Ağustos 2024 22:10
Beko Klima Su Akıtıyor Ve Firma Tamir Edemiyor
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru
19 Temmuz 2023 18:33
Arya sonuçtan hiç memnun değil

Arya
22 Temmuz 2023 22:19