Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2024 13:06

Atasun Optik den aldığım I-Block gözlüğün çerçevesi kısa bir süre önce çatlayıp kırıldı. Aldığım yer olan Ankara Kızılay Sakarya caddesindeki Atasun şubesine başvurdum. Bunun üretim hatası olduğunu kabul ettiler, ama garanti süresi doldu gerekçesi ile beni geri çevirdiler. Garanti bittiğine dair bir belge verin fatura ya da benzeri Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim dedim. Size SMS gönderilmiştir diyerek onu da veremediler. Bu gözlükler ile ilgili bir çok kırılma şikayeti mevcut bunun bir üretim hatası olduğu aşikar. Atasun Optik gibi büyük bir markanın sattığı ürünün arkasında durup değişim yapmasını talep ediyorum.

15 Eylül 2024 09:49 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

18 Eylül 2024 16:26

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım sağlanamamıştır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

18 Eylül 2024 16:42

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Aynı Soruna Farklı Çözüm: Atasun Optik'te Çifte Mağduriyet

18 Haziran 10:09
Avni sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 14:02
Gülbahar sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Viaport Venezia Çalışanlarının Saygısız Tavırları

Gülbahar
18 Şubat 2024 23:40
Atasun Optik Viaport Venezia Çalışanlarının Saygısız Tavırları
İdris sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2024 15:27

11 Temmuz 2023 02:51