Atasay'dan Aldığım Ürünlerin Kalitesizliği Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

27 Eylül 2024 01:25

Bursa Korupark AVM Atasay şubesinden temmuz ayında 40.500 TL vererek bir bileklik ve yüzük aldım. Yüzüğün görselini paylaştım. Bilekliğim ise ikinci kez taşları düştüğü için şubeye teslim ettim. Ancak şube yetkililerinin aldığım ürünün benim yanlış kullandığım ya da benim hatamdan dolayı sorun yaşadığımı bana dikte etmeye çalışmaları beni çok üzdü. Bu sayfaya girdiğimde birçok insanın aynı sorunları yaşadığını gördüm. Alyans tarzında aldığım yüzüğün parmağımda bir darbe alarak bu hale geldiğini beyan ettiler. Parmağım darbe alsa yüzük yamulup benim parmağım nasıl sağlam kalır, anlamış değilim. Şube çalışanlarının tavrından ve söylemlerinden dolayı yüzüğü bile vermedim, bilekliğimi ikinci kez verdim. Yüzüğü ise yetkililerin beni suçlayan tavırlarını artık kaldıramayacağım için vermeyi teklif dahi etmedim. Marka olan bir firmanın sattığı ürünün arkasında 2 ay bile duramaması kabul edilemez. Bir daha bu firmadan ürün alıp almamak ya da çevreme tavsiyede bulunmak aklımın ucundan bile geçmez. Her alacağım ürün öncesi mutlaka siteyi ziyaret eder yorumlara bakardım ama Atasay ile bir sorun yaşayacağım aklımın ucundan geçmezdi. Alınan paranın helal veya haramlığını da yetkililerin takdirine bırakıyorum.

27 Eylül 2024 07:38 (Şikayetten 6 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetiniz ilgili bölüme yönlendirilmiş olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

27 Eylül 2024 09:36

Sayın Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılarak gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeler yapılmıştır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2024 16:27
Songül sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2025 14:44

11 Ocak 2024 10:33
Eralp sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2025 10:48
Atasay'dan Aldığım Yüzükte Bitmeyen Sorunlar Ve İade Mücadelesi
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 10:38
Taş Düşme Sorunuyla Bitmeyen Mücadele