Alper sonuçtan memnun

15 Kasım 2024 23:14
Alper'in Teşekkür Mesajı
“Şikayet sonrası da olsa alakanız için teşekkür ederim.”

Atasay Hilltown mağazasında yaşadığım deneyim ne yazık ki beklentilerimin çok altında kaldı. Eşim doğum günüm için bu mağazadan bir alyans almıştı, ancak yüzüğün bedeni bana büyük geldi. 8 Kasım 2024 tarihinde değişim için mağazaya gittiğimde, uygun bedenin ellerinde olmadığını öğrendim. Bu durumda ürünü iade etmek istedim, fakat mağaza iade yerine sadece altın bozma fiyatından alabileceklerini belirtti. Kullanılmamış olmasına ve içine yazı yazılmamış olmasına rağmen, yüzüğü yarı fiyatına bozmayı önerdiler. Mağaza sahibinin, “Üç beş bir şey yapın” gibi bir ifade kullanarak, 9.000 TL’ye aldığımız yüzük için yalnızca 6.000 TL teklif sunması ise müşteri memnuniyetinden ne kadar uzak olduklarını gösteriyor.

İade seçeneği sunulmadığı için değişimi kabul etmek zorunda kaldım. Yeni yüzüğün bedeninin geleceği söylendi, ancak süreç oldukça aksadı. Çalışanlar yüzüğün Çarşamba akşamına hazır olacağını belirtmişti, fakat mağazaya gittiğimde yüzüğün gelmediğini öğrendim. Üstelik yüzük geldiğinde beni aramayı bile unutmuşlardı. Eşim mağazayı arayıp hatırlatınca ancak haberimiz oldu. Sipariş ettiğim yüzüğe ancak 9 gün sonra ulaşabildim.

Bu süreçte yaşadığım iletişim eksikliği, müşteri memnuniyetine verilen düşük önem ve iade konusunda yapılan yetersiz uygulamalar nedeniyle Hilltown Atasay mağazasında yaşadığım deneyim oldukça olumsuzdu. Müşteri odaklı bir yaklaşıma sahip olmadıkları açıkça görülüyor. Bu mağazadan alışveriş yapmadan önce iki kez düşünmenizi gerektiğini bilin.

16 Kasım 2024 13:02 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetiniz ilgili bölüme yönlendirilmiş olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

Alper
Alper
19 Kasım 2024 18:55

Şikayet sonrası da olsa alakanız için teşekkür ederim.

20 Kasım 2024 16:58

Sayın Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılarak gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeler yapılmıştır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

09 Mart 2024 15:52
Atasay İçi Boş Alyans Satıyor!
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 23:27

28 Ocak 2024 13:59
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Atasay Yüzüklerde Sürekli Taş Düşmesi Ve Garanti Kapsamı Dışında Bırakılması Mağduriyeti

02 Haziran 2025 12:34
Şule sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2024 22:26