Ali sonuçtan çok memnun

Arnica Yetkili Servis Hizmeti Nevşehir

17 Ağustos 2024 13:03
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Nevşehir Yapıcı Teknik Servisin bana davranışı çok kötüydü fakat Arnica müşteri hizmetlerinin konu ile ilgilenmesi ve çözüme ulaştırması gayet iyiydi teşekkür ederiz”

2024 Mayıs ayında Nevşehir Merkez Form AVM içerisindeki Migros'tan Arnica köpüklü Türk kahvesi makinesi aldım. İlk bir buçuk aylık kullanımda normal bir şekilde çalışıyordu, sonra taşırma yapmaya başladı. Sıkıntı bizde mi diye birkaç kez daha deneme yaptık ama sorun geçmedi. Sözde yetkili servis Yapıcı Teknik Servise götürüp şikayetimizi bildirdik. Servisteki sorumlu kişi içinde su kaynatıp bize bunda bir şey yok, alın götürün bunu diyerek başından savdı. Arnica gibi isim yapmış bir markanın teknik servis hizmetinin bu kadar kötü olmasına mı, ürünü incelemeden bize yapılan bu muameleye mi kafa yoralım, anlamadık. Şikayet için müşteri hizmetlerine ulaşamamamız ayrı bir konu. Nereden tutsan elinde kalıyor. Yazıklar olsun.

19 Ağustos 2024 07:05 (Şikayetten 1 gün sonra)
19 Ağustos 2024 10:48

Değerli Ali Ö., 29759784 numaralı başvurunuzla ilgili detaylı bilgiyi Müşteri Hizmetleri yetkilimiz tarafınıza telefonla bilgilendirme yapmıştır. Bizleri tercih ettiğinizi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri

27 Ağustos 2024 10:50
Ali
Ali
27 Ağustos 2024 14:09

24 Mayıs 2024 00:39
Arnica Türk Kahve Makinesi Arızasına Yetkili Bulamıyorum
Arnica Türk Kahve Makinesi Arızasına Yetkili Bulamıyorum
Tuna sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 2024 21:44
Bihter sonuçtan hiç memnun değil

02 Haziran 2024 14:56
Hanife sonuçtan hiç memnun değil

Arnica Köpüklü Türk Kahvesi Makinesi Sürekli Bozuluyor

30 Aralık 2023 16:07
Arnica Köpüklü Türk Kahvesi Makinesi Sürekli Bozuluyor
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2024 23:31
Kahve Makinesi Hayal Kırıklığı: Taşırma Sorunu