Mine sonuçtan çok memnun

Arnica Solara Dikey Süpürge Geri Döküyor

16 Eylül 2024 12:52

Arnica Solara dikey süpürgeyi yaklaşık 5 ay önce aldım. Herhangi bir şey olmamasına rağmen kırıntıları geri dökmeye başladı. Makine resmen çekmiyor.
Ve benimle birlikte alan birkaç kişi de aynı sıkıntıyı yaşıyor. Üstelik müşteri hizmetlerine asla ulaşılamıyor.

16 Eylül 2024 14:51 (Şikayetten 1 saat sonra)
16 Eylül 2024 14:52
19 Eylül 2024 12:19
23 Eylül 2024 13:26

Değerli Mine K., 30075141 numaralı başvurunuzla ilgili detaylı bilgiyi Müşteri Hizmetleri yetkilimiz tarafınıza telefonla bilgilendirme yapmıştır. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri

30 Eylül 2024 12:31

Arnica beni kendisi aradı teknik servise yönlendirdi filtresi tıkandığını söyledi servis temizlemeyi anlattı ben yeni filtre sipariş ettim 5 gün içinde geldi. Ve süpürgem ilk aldığım zamana dondu. İlgileriniz için çok teşekkürler. Sorunum hızlıca çözülmüş oldu.

20 Şubat 2025 10:13
20 Şubat 2025 10:25

Yaklaşık olarak 6 ay önce aldığım Arnica solara dikey süpürge 2. Kez arıza veriyor. Filtresini parçalarını düzenli temizlediğim halde yine kırıntıları geri dokuyor. Daha önce de yaşamıştım sorunu filtre değişti yeterli olmadığı için kablolu süpürge aldım çok kullanamadığım halde yine döküntü yapıyor. Firma ile iletişime geçmek istiyorum.

10 Ağustos 2024 00:43
Sena sonuçtan memnun