Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Arnica Küçük Ev Aletleri Taşırma Sorunu Çözülemiyor

01 Temmuz 2024 15:19

Arnica köpüklü marka kahve makinem var yaklaşık 1.5 yıldır bende fakat toplasan 5 fincan kahve içemedik 4 kere servise gitti fakat taşırma sorunu çözülmedi. Yapıldı diye veriyorlar sorun hep aynı. Hiç memnun değilim bu markayı tercih edecek olanlar almasınlar sürekli servisle uğraşıp dururlar servise gidip geldiğim yol ücreti kahve makinesini geçti.! Bu kardeşinizi dinleyin bu ürünü kullanmak istemiyorsanız alin. Bir kahve makinesini bile 4 seferdir yapamıyorlar. Paramızı geri istiyoruz. Ürünün videosunu atıyorum.

01 Temmuz 2024 15:30 (Şikayetten 11 dakika sonra)
01 Temmuz 2024 16:24
03 Temmuz 2024 13:20

Değerli Hakan Ö., 29238939 numaralı başvurunuzla ilgili detaylı bilgiyi Müşteri Hizmetleri yetkilimiz tarafınıza telefonla bilgilendirme yapmıştır. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri

Hakan
Hakan
05 Temmuz 2024 10:48

Urunu 8 kez servise götürün diyorlar Çünkü benim başka isim gücüm yok bunlarla uğraşıyorum. Yapmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ben zaten urunu 4 kere Edirne'de 4 kere Kayseri'de götürdüm daha ne için götüreceğim servis sonrası video attım ama hala servis bakacak diyorlar. Her baktığımda aynı pişmanlığı yaşıyorum bunu servise götür gel yol parasına mi yanayım hiç kullanamadık ona mi yanayım. Ama dedikleri tek şey talebiniz nedir servise bırakın gereken yapılacak ama hiçbir şey yapılmıyor. Müşteri olan mağdur ve maddi manevi zararım var. Firma olarak evet kardeşim sen bu üründen dolayı mağdur olmuşsun sen hiç uğraşma biz gerekeni yapacağız demelerine rağmen beni sürekli servise gönderiyor elinde sihirli bir değnek yok iste olmuyor. Daha neyi zorluyorsunuz ayıplı mal peşinde dolandırıp duruyorsunuz beni.

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2024 23:31

Arnica Küçük Ev Aletleri Kahve Makinesi Problemi
Arnica Küçük Ev Aletleri Kahve Makinesi Problemi
Mahir sonuçtan çok memnun

23 Ocak 2024 10:42
"İlgilerinden dolayı markaya teşekkür ediyorum."

Arnica Köpüklü Kahve Makinesi Çalışmıyor

06 Ekim 2023 17:35