03 Haziran 2024 18:16

Arnica Yetkililerine,

Geçen yıl Evida üzerinden aldığım çaycınız ile ilgili ciddi sorunlar yaşıyorum. İlk olarak, üründe küçük bir kırık vardı ancak kullanımı engellemediği için önemsemedim. Daha sonra çaycının otomatik kapanma sorunu yaşadım ve teknik servisinize göndererek bu sorunu çözdürdüm. Ancak, sonrasında çayı doldururken kulpu tuttum ve kulp kırıldı, tüm çay döküldü. Kulp kısmının bu kadar basit yapılmasını ve büyük bir risk teşkil etmesini anlamakta zorlanıyorum.

Ürünü tekrar teknik servisinize verdiğimde, kullanıcı hatası olduğu gerekçesiyle iade edildi. Bu kadar büyük bir üretici kusuru varken, suçu bize atmanız ve ürünün arkasında durmamanız son derece üzücü. Halbuki herhangi bir market çaycısını yarı fiyatına alabiliyorken, kalite beklentisiyle tercih ettiğimiz Arnica markası bizi hayal kırıklığına uğrattı.

Konuyla ilgili desteğinizi rica ediyorum.

Servis Takip Numarası: 2261632

03 Haziran 2024 21:50 (Şikayetten 3 saat sonra)
04 Haziran 2024 11:04
Arnica Çaycı Ürünü Kulp Kırılması Ve Servis Destek Eksikliği

Değerli Yusuf Ö. , 28964095 numaralı başvurunuzla ilgili detaylı bilgiyi Müşteri Hizmetleri yetkilimiz tarafınıza telefonla bilgilendirme yapmıştır. Bizleri tercih ettiğinizi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri

Yusuf
Yusuf
04 Haziran 2024 11:12

Gerekli bilgilendirme kabaca ürün kurulmasından siz sorumlusunuz deniliyor çözüm üretilmekle beraber ürünün fiyatına yakın tamir ücreti çıkarıldı. Yorumlara bakarak ürünün tercih edenlerin dikkatne kaynar çay üzerinize dökülme gibi korkunuz varsa tercih etmemeleri konusunda tüketici olarak düşüncemi belirtmek istiyorum

Ercan sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2025 13:14

22 Ağustos 2024 13:13
Arnica Diva Trend Blenderın Kalitesizliği Ve Teknik Servis Sorunu

Arnica Çaycı Devamlı Şalter Attırma Sorunu

27 Haziran 2024 16:49
Arnica Çaycı Devamlı Şalter Attırma Sorunu
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 18:02
Arnica Çaydanlık: Paslanma Ve Kireçlenme Kabusu
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Arnica Çaycıdan Yükselen Gürültü Ve Servis Sorunları

23 Mart 2024 13:28