Aras Kargo Şavşat Şubesi Teslimat Sorunu

17 Ekim 2024 18:06623

Artvin Aras Kargo şubesi, Şavşat ilçesine kargoyu dağıtım için getiriyor ama ne hikmetse iki seferde de bana ulaşamıyor. Bir kere bile aramazsanız ulaşamazsınız tabii ki. Bir tek bu şirket bunu yapıyor. Başka firmalar çok güzel ulaşabiliyor, kargomuzu teslim alabiliyoruz ama bu şirket nedense bizi bulamıyor.

17 Ekim 2024 18:06 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

31 Mart 09:47

Normal de pek sorun yaşamam Aras Kargo ile ama geçen birden fazla olan kargomu Şavşat Sahara Caddesine getiremeyeceklerini dağıtım yerleri dışında olduklarını arayıp söyleyince şaşırdım yeşil Şavşat kooperatiflerine gelen kargo 5 dakika mesafe olan Sahara Caddesine nasıl gelemiyor kargoları sanırım sırtınızda taşıyorsunuz tepki gösterince isterseniz kargolarınızı geri götürebilirim dedi kargocu beyefendi yorum sizin

Aras Kargo'nun Ulaşılmaz Hizmeti Ve Teslimat Sorunları

22 Ocak 2025 16:33161

"Teşekkür ederim."

Adresime Ulaşamayan Kargo Teslimatı

6 Kasım 2024 19:10167

"Kargomun dağıtıma tekrar çıkarılmasını sağlayan müşteri temsilcisine teşekkür ederim"

Adresime Ulaşamayan Kargo Teslimatı

Aras Kargo Adrese Teslimat Sorunu

25 Ağustos 2023 14:41526

"Hızlı çözüm için teşekkürler"

Tümünü Gör
Aras Kargo Dağıtım Personeli Mağduriyeti

Aras KargoDağıtım Personeli Mağduriyeti

Sedanur
Aras Kargo Evde Olduğumuz Halde Kargoyu Teslim Etmedi

Aras Kargo EvdeOlduğumuz Halde Kargoyu Teslim Etmedi

Ercan
Aras Kargo Personeli Teslim Etmediği Parçayı Kendi T. C.'sini Girerek Teslim Edilmiş Gibi Göstermiş!

Aras KargoPersoneli Teslim Etmediği Parçayı Kendi T. C.'sini Girerek Teslim Edilmiş Gibi Göstermiş!

Kadir
Aras Kargo Hizmetsizliği Alanında Çığır

Aras KargoHizmetsizliği Alanında Çığır

Tunay
Aras Kargo Kendi Hatasını Müşterinin Üzerine Atıyor

Aras Kargo KendiHatasını Müşterinin Üzerine Atıyor

Elvin
Aras Kargo Tire Şubesi Kargomu Teslim Etmiyor!

Aras Kargo TireŞubesi Kargomu Teslim Etmiyor!

Akin

Öne ÇıkanKonular