Aras Kargo Çaldıran Cep Şube

28 Eylül 2024 15:53

Aras Kargo çaldıran şubesinden şikayetçiyim. Çalışmakta olduğum okulun adresini belirttim teslimat için. Hafta sonu olması sebebiyle önce dağıtıma çıktı mesajı geldi sonrasında da şubeden teslim almam gerektiğine dair mesaj aldım. Hafta sonu dağıtım yapılamaz okul kapalı ve bende almaya gidemem açıkçası insanları mağdur etmeye hakları yok. SMS ileten numaraya pazartesi günü belirttiğim adrese teslimat talebimi yazdım dönüş olmadı iki kere aradım cevap verilmedi ve ikinci aramamda meşgule attılar. Lütfen gereğini yapın.

31 Ekim 2024 16:04

Aras Kargo'yla her seferinde aynı sorunu yasamaktan gerçekten aşırı yoruldum kargonuz teslim edildi diyor ancak gelen bir kargo yok bir an önce gereğinin yapılmasını istiyorum. Böyle bir sorumsuzluk olamaz yapamıyorsanız bırakın arkadaşım ya. Mağdurum

28 Eylül 2024 15:53 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

29 Eylül 2024 11:09

Merhabalar, henüz tarafıma olumlu bir dönüş sağlanmamıştır. Desteğinizi rica ederim. İyi çalışmalar

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2024 22:07

22 Kasım 2024 17:26
Gizem sonuçtan memnun

18 Şubat 2025 16:00
"Bu marka ile yaşadığım sayısız sorunu en son iletişim sağladığım Ebru hanım gibi işini hakkı ile yapan kişiler sayesinde çözüme ulaştırdım. Firmanın sorumsuzluğu hakkında hala aynı fikirdeyim. Çünkü tekrar aynı sorunlarla karşılaşırız şüphem yok. Ebru hanıma çok teşekkür ederim ❤️"
Aras Kargo İle Teslimat Sorunu Ve İletişim Eksikliği
Aras Kargo İle Teslimat Sorunu Ve İletişim Eksikliği
Saliha sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 21:39
Mikail sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 19:16
Aras Kargo Kargo Teslim Edilmedi Umursamadılar