Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 15:30

13.03.2023 tarihinde Amazon.com.tr sitesinden satıcısı Amazon olan Cosori Airfryer aldım. 3 ay kadar sonra küflenme oldu. Durumu müşteri hizmetlerine anlattım, ve garanti kapsamında servise gönderilmesini istedim. Müşteri hizmetleri bana Türkiye de servisinin olmadığını ürünü değişim ya da iade alabileceklerini söylediler. Bende önce değişim sonra iade istedim ve kabul ettiler. Mana MNG Kargo kodu paylaştı ve kargo yapmamı istedi. Bende ürünü sağlam bir şekilde kutusu ile beraber kargoladım. Aradan biraz zaman geçti müşteri hizmetlerine durumu sordum, bana: ürünün depoya ulaştığını paranın iade edileceğini herhangi bir sorunun olmadığını söyledi. Aradan yine biraz zaman geçti tekrardan sordum müşteri hizmetlerine iadeyi. Bana " ürününüz depo tarafından hasarlı olduğu için reddedilmiş, isterseniz size ürünü geri gönderelim, Cosori ile iletişime geçin Doa belgesi isteyin sonra bize tekrardan gönderin, zaten bu şekilde iade olmaz müşteri temsilcisi size yanlış bilgi vermiş " dedi. İyi de yanlış bilgi vermesi benim sorunum değil, ben Amazon'a ürünü sağlam gönderdim, belki kargoda belki depolarında zarar gördü, böyle bile olsa tutanak tutulması gerekli ve bana bilgi verilmeliydi. Ben neden hasarlı ürünü teslim alayım. Ayrıca 2 yıl garanti ne için var. Ben ürünü Amazon satıcısından aldım. Garantiye gönderin diyorum, Türkiye'de servisi yok deniliyor. O zaman 2 yıl garantiyi ne yapacağım madem servis yok, madem sattığınız malın arkasında durmayacaksınız. Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne şikayette bulundum. Paramın derhal iadesini talep ediyorum. İş mahkemeye kadar gider. Sattığınız malın arkasında durun, ya da servise gönderin ürünü.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 11:51
cosori-airfryer-sepeti-asinma-sorunu-ve-amazon-magduriyeti-6.pdf
cosori-airfryer-sepeti-asinma-sorunu-ve-amazon-magduriyeti-5.pdf
cosori-airfryer-sepeti-asinma-sorunu-ve-amazon-magduriyeti-4.pdf

Alper
03 Temmuz 2023 17:51

31 Temmuz 2023 22:17
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
12 Temmuz 2023 17:45
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
15 Ekim 2023 23:14