Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Amazon "Şüpheli Etkinlik Nedeniyle Sipariş İptal Edildi"

Amazon "Şüpheli Etkinlik Nedeniyle Sipariş İptal Edildi"
13 Mart 2024 13:27

2 Gündür aralıksız Amazondan bir laptop almaya çalışıyorum. Kartlarımı doğruladığım halde, hepsin benim adıma olduğu halde, adresim doğru olduğu halde, şifrenizi değiştirin dediler, değiştirdiğim halde sipariş verdikten sonra Siparişim "Şüpheli etkinlik nedeniyle sipariş iptal edildi" maili alıyorum. Müşteri Hizmetleri sürekli kayıt açtım size geri dönüş yapacağız diyor. Ne geri dönen var ne bir cevap maili. Ben usanmadan sipariş vermeye çalışıyorum onlar da usanmadan iptal ediyorlar. Ben böyle bir firma anlayışı görmedim. Resmen mağdur ediyorlar.

profile profile profile

Yorumlar (11)

Murat

İptalin nedeni kartın yurt dışı işlemlere kapalı olmasıymış. Bende kaç kez denediysem aynı şeyle karşılaştım müşteri hizmetleri ilgilenmedi. En son kart ayarlarından yurt dışı işlemleri açmak aklıma geldi açtıktan sonra aynı ürünü sipariş ettim hiçbir sorun yaşamadım. Siparişim kargoya verildi.

Arda
Arda

Selam dostlar, sorunun çözümüyle geldim (en azından bende işe yaradı). Olay şu dostlar, sipariş verirken karta bağlı adres yani ödeme ekstre adresi ve teslimat adresi farklıyken asla sipariş veremedim ama aynı adres yaptığımda sipariş edebildim bunu yaparak sizin de halleddebileceğinizi düşünüyorum şimdiden rica ederim.

Muhammed

Siz ne aldınız? Ben de ikisi de zaten aynı

Uğurcan
Uğurcan

Merhaba aynı problemi yaşıyorum acaba bir çözüme ulaşabildiniz mi?

Muhammed

Hayır bir çözüme ulaşamadım gittim başka yerden aldım, bunlar yalan fiyatlarla dikkatleri üzerlerine çekmeye ve en ucuz fiyat bizde algısı yaratmaya çalışıyor. Olayın iç yüzüne baktığımızda hiçbir şekilde o fiyata o ürünü satmıyorlar.

Fatih
Fatih

Bu sorunu bende alıyorum acil yardıma ihtiyacım var bu konuyla alakalı bir ilerileme ya da çözüme ulaştınız mı? Ulaştıysanız beni de bilgilendirirseniz çok memnun olurum

Selimcan
Selimcan

Bende aynı sorunla karşılaştım acaba para iadesi kaç günde yapılıyor bu durumda bilginiz var mı, teşekkürler

Murathan
Murathan

Para iaden yapıldı mı kral

Barış
Barış

Aynı durum bende de mevcut. Çözüm bulabildiniz mi?

Ali
Ali

Müşteri hizmetleri ile sayısız görüşme, destek talebi açmama rağmen aynı emaili alıp duruyorum. En geç 72 saat içinde geri dönüş yapılacaktır denildi. Ancak üzerinden 4 gün geçmesine rağmen ne bir dönüş ne de bir sonuç alabildim. Ödeme sistemleri üzerinden bir sıkıntı yaşıyorlar ve hiçbir dönüş yapmadan devam ediliyor. Sanırım Amazon Türkiye pazarına iyi alıştı, hatta müşteri memnuniyeti ve haklarının da bir değeri olmadığını anladı sanırım. Bunu Avrupa ülkesinde yaşasak, kaç tane uyarı ve ceza gelir bilemiyorum. Bariz bir şekilde e-ticarette dünya devi olduğunu söyleyen şirketin sisteminin bu kadar müşteriyi mağdur etmesi ve üzerine bir aksiyon almaması Türkiye pazarı ve müşterilerine ne kadar değer verdiklerini gösteriyor.

Muhammed

Müşteri hizmetleri ile sayısızca konuştum, kayıt açtım ivedilikle ilgilenilmesi için denildi, hiçbir görüş dönüş yok şimdiye kadar.

Serdar
08 Ağustos 2024 11:27