Merthan sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Satın Aldığım Ürünü Göndermiyor!

Amazon Satın Aldığım Ürünü Göndermiyor!
10 Mayıs 2024 10:56

Merhaba,

Amazon firmasından 02.05.2024 tarihinde SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless model kulaklık satın aldım. Satın alım aşamasında bana belirtilen 10 gün içerisinde kulaklığın bana ulaşacağıydı. 1 haftayı geçmesine rağmen satın almış olduğum ürün "Sipariş Alındı" şeklinde bekletiliyor. Müşteri temsilcileriyle görüştüm. Bana siparişin sıkıştığını ve kargonun ne zamana verilebileceğiyle alakalı tarih almanın mümkün olmadığını belirtiyorlar. 2 gün önce başka bir temsilciyle görüştüğümde 48 saat içerisinde ürünün gönderimiyle alakalı bir gelişme olacağını belirtti fakat farklı bir temsilci böyle bir bilgi vermenin mümkün olmadığını yanlış bilgilendirildiğimi iletti. Ürünü satın alım sırasında 9 taksitle aldığım için tekrar Amazon parayı tam olarak yatırsa bile ne yazık ki bana ekstre geçtiği için 9 taksitle ödeme yapılıyor. Ürünü iptal ettirmekten başka çözümüm olmadığını ürünün ya iade edileceğini ya da uzun süre bekletileceğini iletiyor. Arada sıkıştım kaldım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Amazon hiçbir şekilde destek olmuyor. Tekrar alışveriş yapmayacağım, yapmak isteyeninde 2 kere düşünmesini rica ediyorum.

Saygılarımla.

11 Mayıs 2024 09:01

Firma, sorunu fark ettiklerini eğer ki gelmeyecekse kulaklık farklı opsiyonlara başvuracağını söylüyor fakat bu "gelmeyecekse" ile alakalı ne yazık ki hala net bir tarih yok. Süreç şu an için gerçekten çok kötü yönetiliyor.

Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
19 Haziran 2024 22:33

Ceyhun
03 Aralık 2024 22:37
Buğra sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Kayıp Kargo Sonrası Zararımı Tazmin Etmiyor

Buğra
16 Mayıs 2024 11:53
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
05 Temmuz 2024 09:25