Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Amazon. De Ve Amazon.tr Kandırmacaları Ve Zararlar!

Yusuf
28 Ağustos 2024 11:33

Merhaba Amazon. De ve amazon.tr ile yaşadığım kandırılma ve zarara uğratılma hikayemi anlatacağım. Amazon. De siparişim vardı Amazon locker e sorunsuz ürün geldi. Fakat ilginçtir ki GB Gold marka bebek arabasının siparişi 2 defa sebep olmadan iptal oldu. Defalarca müşteri hizmetleri ile görüşmeme rağmen yanlış yönlendirmeleri sonucu siparişte sorun olmadığını söylediler. Sürpriz ürünün fiyatı 126 euro yükseldi tekrar siparişe müsaade etmediler. Yapacakları bir şey olmadığını söylediler. Kampanyada aldığım için beni yüksek fiyata almaya zorladılar. Ne garip ki son gün Türkiye dönüşünde ki temsilci ürünü alırsanız size fiyat farkını yatırmak onay alabilirim dedi. Hayret ilk gün neden bunu söylemediler çünkü mağdur edilmek istendim. Son saatlerde alamayacağımı ürünün yetişmeyeceğini bildikleri için bu teklifi sundular. Sonra ilginç bir kandırılma olayı yaşadım. 2 tane siparişimi adreste bulunmama rağmen gelmediği halde ürünü alıcı reddetti diyerek iptal edildi. Komik olan bu ürünleri benim iade ettiğimi iddaa etmeleri ve şimdi banka euro farkından dolayı ürün iadesinden toplam 1200 Tl kur farkı tarafıma yansıtılacak? Neden sadece amazonun müşterisini kandırmasından dolayı. Banka kazandı sağ olun sizin sayenizde maddi manevi zarara uğradım. Ve defalarca sorunu iletmeme rağmen çözüm dönüşü yapmadınız. Yazıklar olsun. Beni hem maddi hem manevi zarara uğrattınız. Söz verdiğim bebek arabasını alamadığım için eşime mahcup ettiniz. Her şey için teşekkürler.
Üyelik mail. Ta*********@icloud.com
Sipariş tarihleri
19-24 Ağustos arası.

Dilara
08 Şubat 2025 19:24
Okan sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2024 02:41
Fuat sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 11:38
Mert sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2023 21:24
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
03 Eylül 2023 19:46