Bihter sonuçtan hiç memnun değil

Altus Klima Montaj /Teknik Servis

02 Temmuz 2024 11:44

18 Temmuz 2024 11:26

Altus Klima Montaj /Teknik Servis 03.06.2024 tarihinde Altus marka klima sipariş verdim ve 06.06.2024 tarihinde teslim edildi. Aynı gün kurulum için aradım ve 25.06.2024 tarihine randevu oluşturuldu. Yaz dönemi, bayram vs olduğu için yoğun olabileceğini düşündük ve bir şey demedik. Kurulum için belirtilen tarihte geldiler ve yaklaşık 20 dakika sonra klimadaki su gidere değil evin içine akmaya başladı. Bunun için tekrar teknik servis talep ettiğimizde 25.07.2024 tarihine randevu oluşturuldu. Yani ben bu yaz kullanmak için aldığım klimayı 2 ay kullanamayacağım. O zaman böyle bir durumun yaşanma ihtimaline karşı teknik ekip biraz daha bekleyip sorun yoksa gitmeli. Bizimle hiç ilgisi olmayan bir nedenden dolayı 1 ay daha teknik servis beklememiz gerekiyor.

Sattığı ürünün arkasında duramayan firma. Klima mı aldık bela mı aldık belli değil. Altus klima alma+yın! Servis konusunda ve sorunlu ürün konusunda hiçbir çözümleri yok. Haziran başında aldığımız klimayı hiçbir işe yaramayan servisleri nedeniyle hala kullanamıyoruz. Kimseninde ne ilgilendiği var ne çözüm ürettiği var. Sonunda bu durumu Tüketici Hakem Heyeti'ne ileteceğiz. Altus klima pişmanlıktır. Alma+yın kullanma+yın!

18 Temmuz 2024 10:00

Altus yetkili servis Altus müşteri hizmetleri Altus a dair her şey pişmanlık 5-10 bin fazla verin başka markadan alın paranızla sürünmeyin. 03.06.2024 tarihinde klima aldık bugün 18.07.2024 hala klimayı kullanamıyoruz. Hiçbir muhatap yok skandalsınız

02 Temmuz 2024 13:26 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

04 Temmuz 2024 12:58

02.07.2024 tarihinde arandım ve teknik servis ile görüşüp dönüş yapacağız dediler hala bir dönüş olmadı.

16 Temmuz 2024 10:57

02.07.2024 tarihinde yazdığım şikayet için tarih 16.07.2024 oldu ve hala bir dönüş olmadı. Zaten 25.07.2024 tarihine randevu verilmişti randevu tarihine kadar ölü taklidi yapıyorlar resmen. Büyük pişmanlıksın Altus

18 Temmuz 2024 09:55

16.07.2024 tarihinde yine aradım konuyu teknik servise ilettiklerini aciliyet ilettiklerini ve dönüş yapacaklarını söylediler hala arayan soran gelen giden yok nasıl saçma bir çalışma şekli anlamıyorum gerçekten

18 Temmuz 2024 11:21

Altus Kılma Kurulum İçin 20 Gün Sonraya Randevu Verilmesi

Faruk
29 Haziran 2024 16:11
Altus Pişmanlıkmış Meğerse Alk1841 Klima Montaj 1ay Sonraya Gn Verildi
Melis sonuçtan hiç memnun değil

Melis
23 Ağustos 2023 11:03