Altus Altus Bayisinden Aldığım Ürünlerde Sürekli Arıza Ve İlgisizlik

Elvan
08 Eylül 2024 00:07

1.5 ay kadar önce Altus Ayrancılar Torbalı bayisinden bulaşık makinesi ve buzdolabı aldık. Makineleri kurmak için Arçelik üniformalı 3 çalışan geldi. Zaten aynı akşam arayıp şikayette bulundum. 'Buzdolabı çok büyük biz bunu taşıyamayız vinç çağıracaksınız, aksi takdirde hamal tutun dolapta çizik olursa mesuliyet sizin daha küçük bir dolapla değiştirin' dedi. Bizim dairemiz 2. Katta ve merdivenler geniş, 3 kişi yerine adam gibi ekiple gelselerdi sorun yaşanmazdı. Bulaşık makinesini kurdular, sorun yok gibiydi. Ertesi gün yıkadığı suyu vermediğini fark ettik, alt kasa su doluydu. Arıza kaydı açtık, ekip gelene kadar birkaç kez aynı arızayı verdi. Kapalıyken tuşa basmadan fişe takıldığı anda kendi kendine çalışıyordu. Gelen ekip 'tamir ettik artık arıza vermez' deyip gitmiş. Akşam 9'da fişe taktığım makine (58 dakikalık programda) sabah 10'da hala çalışıyordu, Allah'tan patlamamış. Fişi çektik, içindeki tüm suyu eve verdi. Aynı makine için 3 kere kayıt açtık, evde ameliyatlı hastamız var, evi 3 defa su bastı. Bunu belirtmemize rağmen çalışanlar makinede bir sorun olmadığı konusunda ısrarcıydı. Toplasan 5 defa adam akıllı yıkama yapmamıştır. Her defasında arıza verdi. Sonunda gelen personel mantıklı davrandı, şubeye götürüp bakalım diye aldı götürdü. Ben bir ayda beş defa işlem gören bir makineyi kabul etmiyorum. Acilen değişim talep ediyorum, yoksa hakkımı CİMER yoluyla aramak durumunda kalacağım. Bir daha asla Altus'tan alışveriş yapmam.

Ayşegül
07 Eylül 2024 13:04
Cennet sonuçtan hiç memnun değil

Cennet
31 Aralık 2024 15:08
Altus Bulaşık Makinesi Su Sızıntısı Ve Yetersiz Servis Hizmeti!
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Altus Demek Pişmanlık Demek

Hakan
17 Ağustos 2024 22:05
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
21 Aralık 2024 08:15