Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Alfa Romeo Tonale Cam Tavan Patlaması, Akü Problemi

16 Temmuz 2024 19:32

2023 Mart ayında Beylikdüzü Otokoç'tan sıfır Alfa Romeo Tonale Veloce model satın aldım. 2024 Mart ayında arabam park halinde otoparktayken sunroof'u patladı. Servisle görüşme sonucunda bu durumun ilk defa gerçekleştiğini, İtalya ile görüştüklerini ve garanti kapsamında olmayacağını söylediler. Kaskomla ödememi yaptım ve 182 bin tl Tramer kaydı yazıldı. Birkaç gün önce yine hiçbir sebep yokken arabamın aküsü boşaldı ve tekrar servise çekildi. Akü değişmedi, sadece 24 saat şarj edildi! Serviste yapılan kontrol sonucunda arabaya takılmış olan sunroof motorunun arızalı olduğu ve değişmesi gerektiği belirtildi. Yani serviste takılan motor da bozuk çıktı! Aynı şekilde bu sitede yer alan başka bir şikayet daha mevcut. Şikayetimin giderilmesi önemli değil, zaten bir şekilde araba tamir oluyor. Bu 3. Alfa Romeo marka aracım fakat hiçbir şekilde bir daha ne alırım ne tavsiye edeceğim.

17 Temmuz 2024 10:44 (Şikayetten 15 saat sonra)
Zeynep
Zeynep
08 Mayıs 2025 16:20

Hiçbir bilgilendirme almadığımı güncellemek istiyorum

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 16:08

Alfa Romeo Tonale'de  Akü Sorunu

27 Mart 2023 21:11
Yahya sonuçtan çok memnun

Alfa Romeo Tonale'de Kısa Sürede Ciddi Arıza Şoku

29 Haziran 2025 00:28
"Öncelikle Alfa Romeo müşteri destek biriminden islim hanıma teşekkür ederim. Süreci benimle birlikte takip etti. Akabinde arkas İzmir Alfa Romeo servisinden müşteri ilişkileri uzmanı nezih bey ve aracın bakımlarını gerçekleştiren f****beye de teşekkür ederim işlerini gayet iyi yapıyorlar çok kibarlar ve ilgililer."

Alfa Romeo Tonale 2023 Arızası Ve Servisin Saçma Dönüşü

Kimyager