Alfa Romeo Tonale 2023 Arızası Ve Servisin Saçma Dönüşü

Kimyager
21 Ocak 2024 22:04

Alfa Romeo Tonale 2023 model sıfır aracı satın aldım. Araç 9 bin km'de Yalova Esenköy'de yolda kaldık. Aracı açamıyoruz ve içerisine giremiyoruz. Servisi aradık, taksi ve çekici yollayacaklarını söylediler. Çekici geliyor, doğru; ancak aracı Bursa'ya götüreceklerini ilettiler. Bir aracı Kocaeli Gebze'den satın aldık, ne dediysek Gebze'deki servise yönlendirmediler, Bursa'ya gidecekmişiz ve aracı Bursa'dan teslim alacakmışız. Biz de çocuğum ve eşimle dışarıda kaldık. İlk önce taksi yollayacaklardı, tamam dedik; 40 dakika geçti. Aradık, taksi gelmeyeceğini, otobüs bileti alacaklarını söylediler. Bulunduğumuz yerde otobüs yok, 2 buçuk milyon TL'lik araç kullanan birisine olmayan otobüs teklif etmeleri saçmalık. İlk önce yönlendireceğiz dediler, sonra taksi ücreti fazla diye iptal etmişler; haber veren de yok, aramasak bizi boşa bekletmeye devam edecekler. 5 yıl garantisi olan ve hizmeti var denilerek satılan araçta bu tür sorunlarla ilgilenilmesi can sıkıcı. Aracı satarken 'şöyle servisi var, böyle şu özelliği var' diyorlardı, mağdur edildik. Verdikleri zararın yanına kar kalmalarını istemiyorum.

22 Ocak 2024 15:18 (Şikayetten 17 saat sonra)

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Alfa Romeo Tonale Yedek Parça Problemi

25 Ocak 2024 18:32

Alfa Romeo Servis Hizmetleri Hayal Kırıklığı

15 Kasım 2024 14:28

25 Mayıs 12:56
Direksiyon Derisinde Soyulma Ve Garanti Kapsamında Değişim Sorunu
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Doblo Cargo 1.5 Motor Arızası

03 Nisan 2024 09:16