Acuvue  Lenslerde Lekelenme Problemi

Acuvue  Lenslerde Lekelenme Problemi
20 Şubat 2023 17:44

Acuvue Oasys markalı lens kullanıyorum yaklaşık 1 senedir. Fakat lenslerin birçoğunda göz korneasının önünde bir beyaz leke oluşuyor ve o gözde bulanık görme yaratıyor. İlk kendi kullanımımdan sonra da aldığım firmalardan şüphelendim ama ikisi de değil. Hem maddi hem de zaman olarak çok sorun yaratıyor bu durum bende. 3 gün önce yeni bir çiftini açtım. Gözüme taktıktan 1 saat sonra lekelenme oldu. Hafta sonuna ve bir de üstüne çok borçlu olduğum bir aya denk geldi. Şu an lensleri kullanamıyorum ve bulanık şekilde işe geldim. Başka bir markadan sipariş verdim onu bekliyorum. Temizlesem de yine o leke oluşuyor.

profile profile profile

Yorumlar (6)

Buket
Buket

Aynı şekilde hem acuvue hem de biofinity de yaşıyorum, 3 kere aynı şey oldu. Hem de yeni açtığım lenslerde.

Şebnem
Şebnem

Aynı sorunu ben de yaşıyorum bir ay içinde üçüncü lensi açtım

Helin

Meltem hanım bende de aynı problem var bir çözüm bulabildinizmiii?

Helin

Evet bende şikayette bulundum mail yoluyla lenslerinde bir sıkıntı olmadığını söylediler peki şu an kullandığımız lens nasıl acaba aynı problemi yaşıyormusunuz?

Meltem

Helin hanim merhabalar, biofinity adında başka bir lens markasi kullanmaya başladım. Acuvueden hiçbir geri dönüş olmadı

Helin

Aaa benimde öyle delireceğim sağ gözümde olmuyor sol gözümde sıkıntı oluyor lensi yeni açıyorum takıyorum 5 güne puslu... Ovalıyorum ovalıyorum çıkmıyor... Kaç yıldır lens kullanıyorum son 1 yıldır falan bu sorunu yaşıyorum aynı markada başka markada hiç kullammadım. Siz bir çözüm bulabildiniz?

Acuvue Oasys 7.00 Lenslerde Kenar Deformasyonu Tekrarlıyor

Yerli
08 Ocak 13:12
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Lensler Üçüncü Kullanımda Batma Ve Rahatsızlık Yapıyor

Selin
07 Eylül 2025 21:33
Eda sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2025 13:17