Şüpheli Parfüm Ve A101'in İlgisizliği

24 Eylül 2024 14:5216.997

A101'den piyasadaki orijinal fiyatından (indirimli falan değil) Narciso Rodriguez for her parfüm aldım.

Parfüm sahte çıktı, Türkiye'de klasik bir durum maalesef. Ürünü daha önce aldığımdan orijinal şişesi ve kutusu da duruyordu. Sahte ürün ile orijinal şişedeki farklılıkları net bir şekilde A101'e e-posta yolu ile iletip, ürünün sahte olduğunu, iade alıp üretici firmaya sahteliğinin kontrol edilmesi gerektiğini ve para iadesi yapması gerektiğini belirttim.

Fakat A101 belki de kendilerinin farkında olduğu bu sahtelik için ürünü alıp teste göndermedi.

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum, bilirkişi inceleme yaptı ve ürünün sahte olduğunu belirtti. Tüketici Hakem Heyeti ürünün orijinali ile değişimi kararı aldı.

Ürünü belirttikleri gibi kargoya iade etmeme rağmen hala orijinal ürün göndermediler.

Bir daha asla bu ürünü satan, sahteliği ortaya çıktıktan sonra bile yapması gerekenleri yapmayan yerden alışveriş yapmam.

26 Mart 2025 16:09

Farklı markada aynısı başıma geldi. Tüketici Heyeti aşamasındayım. Herhangi bir gelişme oldu mu sürecinizde?

A101 Orijinal Ürün Gelmedi

20 Kasım 2023 21:5323.611

A101 internet sitesinden parfüm satın aldım. Parfüm bugün sabah elime ulaştı. Kullanılmadı, barkodu okutmak için jelatin...

A101 Orijinal Ürün Gelmedi

A101 Online Alışverişte Malı İsterse Sevk Ediyor.

22 Şubat 2024 15:429.148

A101 denilen şirket online aldığım valiz setini hiç göndermediği gibi, defalarca müşteri hizmetlerini aramama rağmen dön...

1 Destek

Yanıltıcı Ürün Ve İade Sorunu

23 Aralık 2024 15:3515.246

A101 internet üzerinden 2000 TL'ye orijinal diye parfüm aldım. Elime ulaşır ulaşmaz açtım ve kokmadığını fark ettim. İad...

1 Destek

Tümünü Gör
A101 Soğuk Zincir Sorunu!

A101 Soğuk ZincirSorunu!

Eda
A101 Buzlanmış Bozuk Dondurma

A101 BuzlanmışBozuk Dondurma

Hacer
A101 Online Uygulama Ürün İade Bedelini Ödemedi

A101 OnlineUygulama Ürün İade Bedelini Ödemedi

Cemil
A101 Hı Level Marka TV Bozuk Çıktı!

A101 Hı LevelMarka TV Bozuk Çıktı!

Hande
A101 Kiwi 4326 Çekim Yapmıyor