Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Sisli Harbiye Elmadag A101 Şubesi Müşteriye Bağırıyor

Kaan
07 Nisan 2024 10:20

İki gün önce Şişli Elmadağ'daki A101'den Ahir marka peynir aldım. Kasadaki sarışın kız hem fazla para aldı hem de fişimi almadığımı hatırlamadan çıktım. Gece peyniri açtığımda kötü bir koku yayıyordu. Ertesi sabah geri vermek için gittiğimde esmer kadın kasiyer fişi istedi. Fişim olmadığını söylediğimde iade alamayacağını söyledi. Durumu izah etmeye çalıştık. Eşime bağırmaya başladı ve beklememiz gerektiğini söyledi. Müşteriye bu şekilde bağırılamaz. Biz de sesimizi yükselttik ve daha sonra merkezle görüşeceğimizi söyledik. Görüştüğüne inanmıyorum. Sonrasında suratımıza bakmadan parayı iade etti. Bir daha asla Şişli Elmadağ'daki A101'e gitmeyeceğim. Hem dışarıda malları bekletiyorlar hem de bozulabilecek ürünleri bozulduktan sonra geri almak istemiyorlar. Şişli Elmadağ A101 şubesi tamamen hayal kırıklığı yarattı.

Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Nazlı
25 Ağustos 2024 20:02

Nazan
07 Mart 2024 10:07
Nursel sonuçtan hiç memnun değil

A101'de Etiket Ve Kasa Fiyatı Farkı İle İade Sorunu Ve Mağaza Sorumlusunun Olumsuz Davranışı

Nursel
20 Temmuz 2025 10:44
a101de-etiket-ve-kasa-fiyati-farki-ile-iade-sorunu-ve-magaza-sorumlusunun-olumsuz-davranisi-1.jpg
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2025 09:32

Havana