Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Bayram
31 Ekim 2024 20:02

Bursa Nilüfer Fethiye Mahallesi İnceler Sokakta bulunan A101 Yeni Mağazacılıktan A.Ş.'den 30/10/2024 günü 1099 TL bedel karşılığı, kredi kartım ile Flavel marka dik süpürge aldım. Ürünü eve götürüp açtığımda, beklediğim kalitede ve işlevde olmadığını düşünerek aynı gün iade etmek üzere aldığım mağazaya gittim. Ürünü kredi kartı ile almam nedeniyle kasadaki görevli, ürün kredi kartı ile alındığı için bugün iade alamam, yarın alabilirim, nakit olsa iade alırdım, yarın gelin iade alalım dedi. Ben de bugün yani 31/10/2024 günü mağazaya ürünü iade etmek için gittiğimde, bu şekilde iade alamayacaklarını, garantili yetkili firma tarafından iadeye uygun olduğu konusunda belge getirilmesi gerektiği mağazada sorumlusu Y**** E*** B***** tarafından ifade edilerek ürün iade alınmadı. Telefon ile A101 müşteri hizmetlerine sorunu anlattığımızda ürünün iade alınması gerektiği ifade edilip müşteri hizmetleri ile, mağaza sorumlusu görüştürülüp ona da söylendiği halde yine ürünü iade almamıştır. Kendisine mağaza bölge sorumlusu iadeye uygundur belgesi olmadan iade alınmayacağı belirttiğini ifade ettiğini belirtmiştir.
Ürün iadesi uygun belgesini alabilmek için ürün üzerinde yazılı 4440888 numaralı telefon numarası ile görüştüğümüzde sadece Arçelik ve Beko ürünler için iade belgesi düzenlendiği, diğer yan ürünler için iade belgesi düzenlemediklerini ifade edilerek arada sürüncemede bırakıldık.
Marketten aldığımız şekli ile hatasız, kusursuz olan ürünün iadesinin alınarak, ücretinin tarafıma iadesini istiyorum.
Tüketici Mahkemelerine iş bırakılmak isteniyor ise orada da hakkımızı arayacağız.

Özge
06 Ekim 2024 16:04
A101 Mağazalarında İade Karmaşası
Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

Gülçin
26 Ocak 2024 11:13
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Kutusunu Açmadan Aldığım Ürünü İade Edemiyorum, Gereksiz Zorluklar Yaşıyorum

Ayça