A101 Volta VS1 Elektrikli Motora 2 Aydır Fatura Kesmedi Plaka Çıkmıyor

A101 Volta VS1 Elektrikli Motora 2 Aydır Fatura Kesmedi Plaka Çıkmıyor
Halil
30 Kasım 2023 22:47

A101 web sitesinden kampanyadan aldığım Volta VS1 elektrikli motorun faturası 2 ay geçmesine ve müşteri hizmetlerine 5 kere şikayet bildirmeme rağmen hala gelmedi. Benden mail yoluyla önlü arkalı kimlik fotokopisi de aldılar neye istinaden istediler onu da hala anlamış değilim. Motora plaka çıkarmam ve esnaf olduğumdan iş yerime masraf göstermek için kaydetmem lazım ama fatura hala yok. Noter fatura olmadan ruhsat veremem diyor. A101'i arıyorum kargoyla göndereceğiz, bugün gelecek, yarın gelecek, biz sizi en kısa zamanda arayacağız, belgeler hazırlanıyor vs. Vs. Vs. Yani Andersen'den masallar. Motor 20 günde zor geldi, mecburen işim için kullanıyorum ama yolda trafik çevirse plaka yok. Faturan nerede dese, kimden aldın dese ne diyeceğim? Bir ton ceza yiyeceğiz. A101'in bu konuda kesinlikle samimiyetsiz olduğuna, fatura konusunda da sıkıntısı olduğuna inanıyorum. A101 internet web sitesinden aldığım kurşun kaleme bile anında fatura gelirken bu motora fatura gelmemesi normal değil. Bu işte bir anormallik, bir sıkıntı var. Konuyu CİMER'e de yazdım. İnsan gibi 5 defa aradım rica ettim faturamı gönderin dedim 2 ay geçmiş fatura hala yok, plaka çıkaramıyorum. Yolda ceza yesem A101 mi ödeyecek? Kimliğimin önlü arkalı fotokopisini neye istinaden aldılar? 2 ay sonra milyon tl borçlu bir şirketin sahibi de olabilirim. Yaptıkları işte bir iş var ama anlamadım.

Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Doğan
29 Eylül 2023 20:19
Baran sonuçtan hiç memnun değil

Baran
21 Kasım 2023 15:36

Ozcan
08 Kasım 2024 09:58
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
13 Mayıs 2025 22:18