A101 Ücret İademi 2 Aydır Yapmıyorlar Ve Bölge Müdürünün İlgisi Sıfır

31 Ekim 2024 19:02
31 Ekim 2024 15:17

Sodexo Plus aracılığı ile bir alışveriş yaptım yalnız Sodexo ücreti havuza attığından dolayı ödemeyi yapamadık sonra ben kendi kredi kartından ödemeyi yaptım daha sonra da iki gün sonra beni arayıp da Sodexo Plus hesabına geçildiğini söylendi ama arkadaşlarınız bir türlü tanıtımına 2 ay olmasına rağmen bana ödemelerini yapmamış ve ilgilenmemişlerdi mağaza personeli benimle ilgilendiler yalnız bölge müdürü üzerinden Ercan bey arkadaş bir türlü benimle konuşmak istemedi numarasını paylaşmak istemedi çözüm odaklı olup da herhangi bir ilerleyiş göstermedi mağazanıza 10 kere gelmişimdir 10 kere de bile hiç telefonla görüşmek istemiyor benimle numarasını da paylaşmıyor acil bir şekilde bu duruma müdahale edilmesini istiyorum ve de Sodexo Plus'u aradığımda da evet Esenyurt'taki sizin verdiğiniz mağazaya 48 saat sonra otomatikman havuzdan kendi hesaplarını düştüğünü mail olarak da bana attı yetkili Ercan bir arkadaşa da gönderdik ama kendisi hala bu konu üzerinden ben mail bekliyorum diye diye tamı tamına 2 ay oldu bana bir türlü dönüş yapmıyorlar

Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Barkodsuz Ürün Fiyatı Bilinmedi, Personel Yardımsız Ve Düzensiz Mağaza

Gözde