Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 21:23

A101'den temmuz başımda aldığım Calvin Klein in2u parfümün orijinal olduğunu düşünmüştüm, internette gördüğüm yorumlardan şüphelenip bugün jelatinini açtım. Ürün gerçekten sahte, elimdeki orijinaliyle uzaktan yakından alakası yok. Dış kutusuna orijinaliyle aynı yere batch kodu basmışlar, bir de utanmadan ithalatçı firma hologramlı etiket yapıştırmış. Kapak ve fısfıs yapısı komple farklı, dış plastik kaplamasının rengi bile farklı ve kalitesi kötü. Batch kodunu şişeye bile basmaya çalışmayıp kalitesiz bir etikete basmışlar, o etiket de orijinalinin tasarımından komple farklı zaten. Kokusu bile orijinaliyle birebir aynı değil. Designer markaları sözde ucuza halkla buluşturan A101 resmen sahte ürün satıyor. İade talebi oluşturdum, umarım jelatini açılmış deyip reddetmezler.
Sipariş no: 1334881841428369

07 Ekim 2023 10:39

Görüldüğü üzere firma iletişime geçmeye bile tenezzül etmedi. Elimdeki sahte parfümü ne yaparım bilemiyorum.

İrem
İrem

Merhaba sizin söylediğiniz ürün sahte geldi mi Cem Bey

Cem
Cem

Acaba para iadesi alabildiniz mi? Ben de A101'den parfüm sipariş etme gafletinde bulundum; buradaki yorumları okuyunca daha kargoya verilmeden iade talebi açtım, ama yine de kargoya vermişler, bugün gelecek. Siz ne yaptınız acaba?

A101'den Parfüm Şoku Ve İade Sorunu

Elif
06 Şubat 2025 12:34

Tuba
25 Temmuz 2023 20:28
A101 Orijinalliği Şüpheli Parfüm Satıyor
Sena sonuçtan hiç memnun değil

A101 Orijinal Ürün Gelmedi

Sena