Umut
24 Nisan 2024 10:47

A101 firmasından yaptığım online alışveriş nedeniyle mağduriyet yaşadım. Vatandaşlara uyarıda bulunmak istiyorum; biz alışveriş yaptık ve pişman olduk. Satın alırken her şey güzel görünüyor fakat yanlış ürün gönderiliyor. İade, değişim ya da para iadesi konusunda yetkili bir kişiye ulaşamıyorsunuz. A101 şu anda yanlış ve kalitesiz ürün göndererek 100 TL'mi haksız bir şekilde alıkoydu. Biz 3124041902787127 sipariş numarası ile 4 adet perde satın aldık. Bu perdeler 22 Nisan 2024 tarihinde 'Bir Günde Kargo' şirketi tarafından teslim edildi. Kutuyu açtığımızda 2 adet perdenin yanlış ve düşük kalitede olduğunu fark ettik ve hemen A101 iletişim merkezini aradık. Müşteri temsilcileri bizi yönlendireceklerini belirterek 15063120 numaralı bir talep oluşturdu ve e-posta yoluyla iletişime geçileceğini söylediler. Ancak hala tarafımıza dönüş yapılmadı ve sorumlu bir kişiye ulaşamıyoruz. Özür dilemek yerine, sorumsuz cevaplar alıyoruz. Eğer bu mağduriyetimiz en kısa sürede giderilmezse Tüketici Hakem Heyeti başta olmak üzere tüm hukuki yolları kullanacağım. Ayrıca sosyal medya hesaplarım üzerinden A101 firması hakkında vatandaşları uyarmayı sürdüreceğim.

Umut
25 Nisan 2024 11:28

Hala muhatap bulamadık Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmaktan başka çare kalmadı.

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
29 Temmuz 2024 11:50
A101 Mağduriyeti Ve Kalitesizliği
A101 Mağduriyeti Ve Kalitesizliği

Burcu
19 Kasım 2024 23:34
Sipariş İptali Ve Yanıltıcı İade İşlemi Mağduriyeti
siparis-iptali-ve-yaniltici-iade-islemi-magduriyeti-3.pdf
Tolgahan sonuçtan hiç memnun değil

Tolgahan
16 Ocak 2024 15:34
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
29 Temmuz 2023 11:52