Hakan sonuçtan hiç memnun değil

A101 Kapıda - Şikayet!

A101 Kapıda - Şikayet!
18 Eylül 2024 16:47

Merhaba. İzmir Karabağlar - M**** O**** Mahallesi bölgesinde ikamet ediyorum. A101 kapıda uygulaması üzerinden "9124091692642964" numaralı siparişi oluşturdum. Önce bazı ürünler stokta yok denilerek iptal edildi. Daha sonra operasyonel problem bahanesi ile teslimat gecikecek mesajı geldi. Üstelik teslimat geç değil hiç yapılmadı! Sebebi de evden hiç ayrılmadığımız halde "evde bulamadık" bahanesi ile mağazaya geri götürüyorlarmış! O sipariş hiç yola bile çıkmadı, çünkü evde bir sürü insan var ve kapı asla çalmadı. Ayrıca ay ı saatlerde PTT tarafı dan bir kargo teslim alındı. Hadi bunların hepsini alttan aldım, ama bu sefer siparişi oluşturalı 2 gün olmasına rağmen siparişi iptal etmiyorlar ki ücret iadesi yapılsın! Belki ihtiyacımız var, belki başka sipariş için limitimiz yetersiz! Bu da yapılmıyor! WhatsApp uygulaması üzerinden yazıyorum saatlerce bekliyorum, hiç kimse muhatap olmuyor! Son çare, telefonla müşteri temsilcisine ulaşmak için neredeyse telefon yarım saat açık olmasına rağmen yine hiçbir muhatap bulamıyorum! Bir daha asla A101 kapıda veya herhangi bir A101 uygulaması üzerinden sipariş yapmayacağım! A101 ile ilgili tüm uygulamaları tüm Android cihazlarımdan sildim ve asla kurmayacağım!
Çünkü hizmet ve müşteri memnuniyeti s ı f ı r!

18 Eylül 2024 16:27
a101-kapida-sikayet-1.jpg