Aygül sonucu yetersiz buldu

A101 Is Başvurusu Dönüş Yapılsın

Aygül
09 Şubat 2023 21:21

Eskişehir odunpazarinda A101 mağazasında CV bıraktım daha önce alıştım evlilik deneniyle çıkmak zorunda kaldım ve tekrar çalışmak istiyorum. Başvuru yaptım internette mağazaya CV bırakmama rağmen dönüş yok dönüş yapılsa olumlu ya da olumsuz deseler umudumuzu kırsalar daha iyi olur. Dikkate alırsanız sevinirim. Dönüş yapılmasını istiyorum

26 Mart 2023 01:10

Eskiehirde yaşıyorum çalışmak. İstediğim. İçin daha önce A101 de çalıştığım. İçin evlilik nedeniyle istem ayrılmak zorunda. Kaldım. Aehir değişikliği olduğu için ve tekrardan çalışmaya karar verdim Eskişehir'de bir sefer başvuru yaptım iki defa görüşmeye çağrıldım daha önce çalıştığım. İçin onay alacaklarını söylediler ve dönüş yapmadılar ne yani bu daha onca çalıştık diye bir daha çalışamıyorum konuyla bununla ilgilidir yetkililerinin el atmasını istiyorum yazık olur Çünkü A101 e

17 Şubat 2023 02:03

A101 is basvurunsa bulundum görüşmeye çağrıldığı arkadaşlar size geri dönüş yapacak dediler zor durumdayım ise ihtiyacım. Var haber bekliyorum henüz dönüş yapan yok ya madem almiyacaksan en basta görüşmeye çağırdığında olumsuz cevap verirsin ki insanlar umutlanmasın

Mesut sonuçtan hiç memnun değil

A101 Mağazalarında Sürekli İş İlanı Asılması Ve Geri Dönüş Yapılmaması Hakkında Şikayet

Mesut
04 Ekim 01:13
Havva sonuçtan hiç memnun değil

A101 Mağaza Çalışanlarının Küçümseyici Tavrı Mağduriyet Yarattı

Havva
23 Temmuz 11:04

Son Kullanım Tarihi Geçmiş Ürünler Ve İlgisiz Mağaza Personeli

Nizamettin
18 Ocak 20:02
Berrin sonuçtan hiç memnun değil

A101'de Müdür Olduğunu Söyleyen Çalışandan Yanıltıcı Davranış

Berrin