Zahid
20 Ağustos 2023 23:58

A101 İnternet sitesinden sipariş ettiğim ürün Sendeo firmasıyla gönderildi. Ürünün tahmini teslim tarihi 21.08.2023 gözüküyorken 19.08.2023 tarihinde erkenden geldi. Geldiğinde herhangi bir şekilde aranmadım ve ürün direkt herkesin gelip geçtiği binanın (dairenin de değil) giriş kapısına bırakılmış ve gidilmiş. Teslimat Sendeo firmasının "kargonuz dış kapının oraya bıraktık" kişiye teslim edildiğine dair mesaj göndermiş.

Paketi açtığımda içindeki orta boy güveç tenceresi ürününün kırık olduğunu gördüm. Ayrıca, Familia 16lı 3 katlı kağıt havlu ürünümün açılmamış ambalajının içinde 15 adet kağıt havlu olduğunu fark ettim.

Siparişimin teslimatı doğrudan tarafıma yapılmadığı ve siparişim herkese açık bir yere bırakıldığı için ürünleri kontrol edip hasarlı ürünlerle ilgili tutanak tutamamış oldum. İade koduyla ürünleri göndereceğim fakat iadem işleme alınmaz ise Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim.

Açıkçası benim için ürünlerin tedarikinden teslimatına kadar çok kötü bir alışveriş deneyimiydi. A101 internet sitesini kimseye tavsiye etmeyeceğim.

A101 Kapıda’dan Bozuk Yumurta Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Mağduriyeti

Hatice
01 Kasım 20:31
A101 Kapıda’dan Bozuk Yumurta Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Mağduriyeti

A101 Kapıda Siparişim Günlerdir Teslim Edilmedi, Bilgilendirme Yok

Zehra
01 Kasım 00:05
Cgdm sonuçtan hiç memnun değil

Cgdm
08 Şubat 17:58
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek
16 Aralık 2024 21:17