25 Haziran 2024 14:57

Merhaba, Ziraat müşterisiyim. Ziraat kredi kartım var. 7.500 TL olan kartımın borcu 5 ayda 15 bine yükseldi. Konya’da askerlik yapıyorum. Ödeyemedim, askeriyeden yatan para ise kayboluyor. 3 aydır 700 TL'den, 3 ayda 2.100 TL param gitti. T.O.A'ya geri ödeme diye bir makbuz kesilmiş ve her çektiğinden ana borçtan düşmüyor, daha da katıyor. Yardım eder misiniz? Bu konudan çok şikayetçiyim. Madem kesiliyor, tamam ana borçlardan düş bari.

10 Temmuz 2024 22:00

Ziraat kartıma borcumdan dolayı 2000 TL'ye yakın para çekildi askerdeyim ödeyemiyorum şu anlık askerden yatan paramı biriktirmeye çalışıyorum ödemek için izinsiz bilgisiz toa Ya geri ödeme diye bir firma çektiği içinde ödeyemiyorum mantık olarak ve ana borcumdanda düşmüyor daha da katlıyor borcumu tefecilik Resmen bu izinsiz bilgilendirme olmadan hesabımdan para çekiliyor bu durumdan çok şikayetçiyim acil bilgi İstiyorum Ziraat Bankası

25 Haziran 2024 14:57 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Eray
Eray
26 Haziran 2024 12:37

Banka numarasını Aradım Fakat yanıt vermedi müşteri temsilcisine bağlamadı Ve bankada kaydınız bulunmamak tadır dedi bilgilerimi doğrulayınca?

Ziraat Bankası Ziraat TOA'ya Geri Ödeme Gözüküyor

03 Mayıs 2024 16:25