Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası İşlem İzni Yok Hatası

21 Mayıs 2024 21:15

Bankanıza ait kredi kartım ile pos cihazlarında işlem yapamıyorum. İşlem izni yok hatası veriyor. Sanal alışverişi denediğimde de kartınız sanal pos işlemlerine kapalıdır uyarısı alıyorum. Yıllardır Ziraat Bankası müşterisiyim. Ben kartımın borçlarını düzenli ödeyen ve kartımı aktif kullanan biriyim. Durup dururken böyle bir şeyle karşılaşmam beni son derece mağdur etmiştir. Müşteri hizmetlerini aradım, bu durumu çözememiştir. Bu durumun en kısa sürede düzeltilmesini talep ediyorum.

21 Mayıs 2024 21:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Ezgi
Ezgi
22 Mayıs 2024 15:11

Kartınızda yapılandırma blokesi vardır diye mesaj atmışsınız, ben yapılandırmayı 4 ay önce yaptım, yapılandırma yaptım ki borcumu ödeyeyim aksatmayayım, ve 4 aydır ben bir gün bile aksatmadım 4 ay sonra kullanıma kapatma gerekçeniz neydi? Nakit çekme blokesi evet vardı 4 ay önce yine de kullanabiliyordum kartımı, bir gün bile aksatmadım ben ödememi. Ödeme yapmamış olsam neyse, fakat siz durup dururken 21 Mayıs bloke koyarak beni neden mağdur ediyorsunuz?

Kurumsal Kredi Kartım Kullanılamıyor, Müşteri Temsilcisine Ulaşamıyorum

20 Ağustos 2025 11:30