Konut Kredisi Onaylandı, Tapu Randevusu Bekleniyor

02 Aralık 2024 17:39

Ziraat Bankası'ndan konut kredisine başvuruda bulundum. 29 Kasım 2024 günü kredi onaylandı ancak tapu randevusu ile ilgili herhangi bir bildirim gelmedi. Bu konu hakkında da bankam 'onay bekleniyor' diyor. Tapu randevusunu hızlı şekilde almam için ne yapmam gerekiyor?

02 Aralık 2024 19:19

Konut kredisine başvuru yaptım, konutu vekalet verdiğim eşim alacaktı, işlemler tamamlanmıştı, tapu randevusu beklerken müdürlükten vekalet evrakında "konut satın alma" ibaresi olmadığı için iptal oldu, benim verdiğim vekalette "taşınabilir, taşınmaz mal satın alabilir" yazıyor, şimdi soruyorum size taşınmaz mal deyince sadece arsa mı giriyor bunun içine, konut dahil olmuyor mu, şimdi tekrar vekalet isteniyormuş konut ibaresi yazılsın diye

02 Aralık 2024 17:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Özgür sonuçtan çok memnun

04 Ekim 2024 15:44
Konut Kredisi İşleminde Tapu Randevusu Problemi

Tapu Randevusunun Gecikmesi Nedeniyle Konut Kredisi İşlemlerim Aksıyor

05 Eylül 2025 10:54

Ziraat Bankası Konut Kredisi Sonrası Tapu Randevusu Belirsizliği Mağduriyet Yaşatıyor

16 Eylül 2025 11:03
ziraat-bankasi-konut-kredisi-sonrasi-tapu-randevusu-belirsizligi-magduriyet-yasatiyor-1.pdf
Vehbi sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 18:25
TOKİ Tapumu Almam İçin Ziraat Bankası Üstüne Düşeni Yerine Getirmiyor