Melek sonuçtan çok memnun

23 Mart 2024 10:01
Melek'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Kasim 2023 de Trendyol üzerinden satıcı Yataş oğlum (2) için yatak aldım 90x190 ölçüsünde fakat yatağı ise daha yapim aşamasındaydı montesori yatak. Ve yatağı içine koyduğumuzda fark ettik ki Yataş yatağımız 90x185 +- cm yani küçük geldi 5 cm +- bir boşluk var. Trendyol ile iletişim e geçtiğimde yardımcı oldular ve değişim talep etiğim i söyledim ve gönderim sağlandı. Bir 10 gün sonra Trendyol çağrı merkezi aradı ve değişim i kabul etmediklerini söylediler lekeden kaynaklı. Doğru lekemiz vardı ama konumuz bu değildi ben yatağı eksik olduğu için değişim talep etmiştim. Ve Yataş müşteri hizmetleri ile görüştüğümde max pay farkı -2 / +2 olabileceğini söylediler. Bir hafta içinde ürün tekrar elime ulaşacak ve tekrar deneyeceğim. Sorun çözülene kadar. Çünkü bu yatak benim çocuğum için bir tehlike oluşturuyor. Bu arada ilk alışverişim değil kendi yatağım bazam bebek yatağım yastıklarım ve son alışverişim hepsi Yataş urunu. Üstün Yataş garantisi ve 48 yıllık güvencesine güvenerek sorunumun çözülmesini istiyorum.

27 Mart 2024 16:41

Çarşamba 27 Mart ürün kargo ile tekrar bana geri iade edildi ve kargo şirketi beni arayıp aşağı inmemi rica etti. Ve gördüğümde çok şaşırdım ki yatağı paketlediğim gibi geri göndermişler. Yani bu demek oluyor ki Yataş benim 5 cm küçük geldi diye gönderdiğim yatağı açıp ölçmeye bile tenezzül etmemiş. Ve lekesi olduğu için değişimi i kabul etmemiş.

28 Mart 2024 08:29 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

28 Mart 2024 08:39

Merhaba. 28 Mart 2024 perşembe saat 08:16 Yataş benimle iletişime geçti değişim için günü geçti dediler fakat iade edebilirsiniz dediler. Trendyol ile tekrar iletişime geçip talep oluşturmam gerektiğini söylendi Ve Trendyol bu talebi benim için dun oluşturdu bile. Urunu tekrar kargoya verdikten sonra ve Yataş/Trendyol benimle iletisim e geçtiğinde gelişmeleri buraya yazacağım. Su an için daha sorun çözülmedi beklemede olacağım. Yataş ve Trendyol a teşekkür ederim problem çözüm odaklı önemsedikleri için.

28 Mart 2024 08:41

Merhaba, teşekkür ederim iletisim için. Sureci takip ediyor olacağım. İyi Günler

06 Nisan 2024 14:05

27 marttan bugüne 6 Nisan uğraşıyorum ki tekrar iade göndermek istediğim yatağı teslim almak için. Horoz Lojistik i 27 Mart teslim almak istemediğim urunu aynı gün 15 dakika içinde teslim almak istiyorum dedim. Ama iade sureci başlatıldığı için Yataş ile iletişime geçmem gerektiğini söylediler. Yataş beni kendisi aradı iadeniz varmış teyit etmek için aradık diye. Dedim doğru ama vazgeçtim teslim almak istiyorum Çünkü adresime servis talep edebilirsiniz dediler. Ama ben bir haftadır teslim edilsin diye uğraştım Çünkü Horoz Lojistik Yataş a Yataş Trendyol a yönlendirdi ve yatak bir hafta Konya dağıtım şubesinde durdu: ve bugün 6 Nisan aradım horoz lojistiği ve dediler ki yatağınız Kayseri'de dağıtıma çıktı. Sok oldum ve tekrar trendol a yazdım ve artık çaresizim yatağım da kargoda mahvoldu Çünkü Yataş bana yatağı tekrar paketlemeden geri gönderecek. Artık paramın iadesini istiyorum bu süreç bende fazlasıyla stres e sebep oldu. Artık sorunun çözülmesini talep ediyorum. Ve peşini de bırakmayacağım.

02 Mayıs 2024 19:00

Bugün 2 Mayıs. 13 martta gönderdiğim yatağı 27 Mart hasarlı bir şekilde bana geri gönderdiler. Kabul etmedim ve yatak geri iade gitti. Nisan ayında yatağı teslim edip servis talebi oluşturmam gerektiğini söylediler. Ve anlaştık. Fakat 10 gün sonra beni arayıp dediler ki Trendyol üzeri kod almam gerektiğini. Bende bunu 10 gün sonra mi söylüyorsunuz deyip kendiniz yapın dedim. Aradan birkaç gün geçti ve urunu kargoya verdiklerini söylediler. Ve kargo takip numarası için geri iletisim e isime geçilecekti. Bugün 2 Mayıs Yataş iletisim merkezi beni aradı ve ücretimi iade edeceklerini söylediler. Tabii ki kabul etmedim Çünkü yatağı ben 2089 TL e aldım ve bugün güncel fiyat 3750 TL? Süreç bu şekilde ilerliyormuş kargoda hasar gördüğü için yatak ücret iade ediyorlarmış? Beni yeni bir yatak istiyorum 90x190 ölçüde küçük gönderdiğiniz yatağın değişimini talep ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakları'na başvuru yapacağım.

05 Mayıs 2024 01:00

Bugün 4 Mayıs bir mesaj aldım ücretimi iade etmişler. 27 Mart kargoda hasar aldığı için geri gönderdiğim yatağı geri göndereceklerini söylediler. Araya bayram va girdi sure uzadı ve nisan ayı böylelikle bitti gitti. Ulaştıktan sonra yatağı göndereceklerini söylediler ve 19 gün sonra gelmeyince tekrar aradım ve Trendyol ile iletişime geç dediler bende bunu simdi mi söylüyorsunuz diyerek tepki gösterdim ve yatağımı gönderim kimseyle iletişime geçmiyorum dedim. Bunun üzerine 2/3 gün önce bir mesaj aldım iade talebiniz onaylanmıştır diye Trendyol üzeri. Ki ben bir iade talebi oluşturmadım yatağımın teslim edilmesini istedim. Bugün 5 Mayıs ücretimin iadesini aldım fakat 2089 TL e kasim 2023 de aldığım yatak bugün 3750 TL. Ve 13 marttan 5 Mayıs a kadar mağdur edildim 2 yaşındaki çocuğum yataksız kaldık bu sure içinde. Tüketici Hakları'na başvuruda bulunacağım.

08 Ağustos 2024 15:23

Teşekkürler

Hayriye
19 Ocak 2024 17:29
Maşide sonuçtan memnun

Maşide
14 Aralık 2023 12:12
"Sorun çözüldü"
Hanife sonuçtan hiç memnun değil

Hanife
19 Ocak 2024 17:42
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2023 19:00
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Sipariş Edilen Yatağın Teslim Edilmemesi Aile Sağlığını Olumsuz Etkiledi

11 Ekim 2025 14:56