Yapı Kredi Ve Hepsiburada Alışveriş Kredisi Mağduriyeti

Yapı Kredi Ve Hepsiburada Alışveriş Kredisi Mağduriyeti
03 Nisan 2024 02:00

Hepsiburada üzerinden alışveriş kredisi ile bir bilgisayar almayı planlıyorum. Günlerdir başvuruda bulunuyor ve en son aşamaya, yani internet bankacılığı sayfasına yönlendirildikten sonra devam ettiğimde bu hatayı almaktayım. Hatayı Hepsiburada mı yoksa Yapı Kredi mi kaynaklandırıyor, henüz anlamış değilim. İki tarafla da iletişime geçtiğimde sistemsel bir sorun olmadığını söylüyorlar. Lütfen bu durumu düzeltilmesini rica ediyorum. Gerçekten mağdur durumdayım. Eğer kredi onaylanacaksa, onaylanmadan deneyemiyorum ve böylece kampanyayı kaçırma riskiyle karşı karşıya kalıyorum. Bir telefon ve hat değişikliği gerçekleştirdim ancak SIM kart blokesini kaldırtmama rağmen banka '24 saat sonra tekrar deneyin' demesine ve 2 gün geçmesine rağmen hala aynı hatayı almaya devam ediyorum. Lütfen yardımcı olun.

Yapı Kredi Bankası Sim Kart Blokesi Kaldırılamıyor

08 Şubat 2024 16:33
Yapı Kredi Bankası Sim Kart Blokesi Kaldırılamıyor
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Worldcard Başvurum Neden Onaylanmadı Net Bilgi Alamıyorum

03 Ekim 2025 18:47
hepsiburada-worldcard-basvurum-neden-onaylanmadi-net-bilgi-alamiyorum-1.jpg
Akif sonuçtan memnun

Yapı Kredi Bankası Hesap Blokesi Kaldırma

23 Nisan 2024 15:03
"Şikayetimden 5 dakika sonra Yapı Kredi Bankası yetkilisi arası. Birkaç güvenlik sorusu sorduktan sonra blokemin kaldırıldığını söyledi. Gerçekten çok hızlı nir şekilde sorunum çözüldü. Teşekkür ederim."

Yapı Kredi Bankası Kategorileri