Halil sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankası Yazlık Bölgede ATM Parası Sorunu

19 Eylül 2024 10:04

Bursa, Gemlik, Kumla sahilindeki Yapı Kredi ATM'sinden %80 para alamıyoruz. Mesela bu sabah, simit parası bile alamadığım için aç kaldım. Bütün YKB müşterileri sabah sabah YKB'ye beddua okuyordu. Burası yazlık bir sahil kasabası. Yaz sezonunda insan sayısı yüz binleri geçiyor. Koskoca banka bunu düşünemiyor mu? Şikayetimi Rahmi Koç'a kadar yapacağım. Benim ve benim gibi milyonlarca müşterinin parasını bu gibi hilelerle ödemeyip, Merkez Bankası'na repoya koyduğunuzu herkes biliyor ve milyonlarca beddua alıyorsunuz. Maaşımı taşıyıp, yüklü miktarda bankanızda olan paramı çekerek, otomatik ödemelerimi kapatıp hesabımı da kapatacağım. Demek ki koskoca YKB'de yaz sezonunda tatil beldelerindeki ATM'lere para koymayı akıl edemiyor.

24 Eylül 2024 16:14

Bursa, Gemlik, kumla sahilindeki Yapı Kredi bankasına ait ATM den asla para alıp, para yatırma işlemi yapamıyoruz. İşimizi göremediğimiz gibi bir de akıl veriyor. "En yakın ATM şu kadar mesafede gidin oradan işleminizi yapın" diyor. Ya parasızlıktan 2 gündür yemek yiyemedim. 100 bin lira üstü param Yapı Kredi'de duruyor. (Adım gibi eminim, para ödemedikleri ATM lerde bulunması gereken paramızı, Merkez Bankasına satıp (Repo) bizim paramızla para kazanıyorlar. Hepsine h. M olsun. Şu an yine parasız ve açım.

Halil sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2025 22:10
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2025 16:58

03 Ekim 2024 00:19
ATM Para Yatırma Sorunu ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Seval sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2025 07:21
Yapı Kredi'de Bitmeyen Sıra Çilesi Ve Müşteri Memnuniyetsizliği