Uğur sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 09:33

11.01.2024 saat 13:32'de Yapı Kredi Bankası'ndan 'sim kart yenileme işlemi yaptığınız için akıllı SMS kullanımınız blokelenmiştir' mesajı aldım. Oysaki ne sim kart değişikliği ne de telefon değişikliği yapmıştım. Kandırıldığımı düşünerek Yapı Kredi Bankası'nı aradım. Aramaz olsaydım; meğer asıl kandırılma sürecim 30 senedir müşterisi olduğum Yapı Kredi Bankası tarafından başlamış da haberim yokmuş. Yardımcı olacakmış gibi hemen durumu analiz ettiler (bu süreçte öğrendiğim kadarıyla hiçbir şey yapmadıkları halde, yani hiç aramasam belki sorun yaşanmayacaktı), meşhur güvenlik adımlarını uygulamaya koydular, 1 saat içinde arayacaklarını söylediler ama aranmadım. Ya da 212'li meşhur telefonlardan aradıkları için ben görüşme yaparken gelen arka arkaya aramalardan biri idi. Sonra peş peşe gelen 7 SMS ile benim bankadaki her şeyimi iptal ettiler, bir de dalga geçer gibi World Mobil'den yeni kart tanımlayabileceğimi yazmışlar SMS'te. Ancak bankacılık işlemleri yapabileceğim tüm kayıtlarımı Yapı Kredi Bankası sildi, öyle keyfi bir şekilde yaptı ki, müşteri ile iletişim kurmadan, üstelik birkaç SMS ile. İşte Yapı Kredi Bankası müşterisi için gelinen teknolojik son nokta burası, bir anda ve tek tıkla her şeyiniz iptal olabilir, kaybolabilir ya da el konulabilir. Banka böyle bir durumda sizi tamamen hayatından çıkarabilir ve telefonla müşteri hizmetlerine bağlanmanız imkansız çünkü tek şifre dedikleri şeyi de iptal ediyorlar. Durun, daha bitmedi asıl olay bundan sonra; 5 gündür banka ile cebelleşiyorum. Arkadaşlar, eğer kartınız sim bloke vs. nedeniyle iptal olursa kayıp çalıntı biriminden başka yere kesinlikle bağlanamıyorsunuz. Bağlanabilmek adına ben ablamın T.C. numarasını girdim mecburen, onda da benim gergin üslubuma ayak uyduran K******* Hanım sağ olsun hiç yardımcı olmadı. Anlayacağınız, sim kart blokeniz olursa siz Yapı Kredi Bankası için hiç var olmamışsınız ve kesinlikle yardımcı olmuyorlar. Bankaya şahsen gitmeniz gerekiyormuş. Haberiniz olmadan adınıza yapılan işlemlerde Yapı Kredi Bankası telefon ile kesinlikle yardımcı olmuyor. Bankaya gideceğim ama her şeyimi iptal etmek için.

Uğur
27 Ocak 2024 12:02

Bankanın umurunda değil; boşuna çözüm beklememek gereken bir banka olduğunu kanıtladı Yapı Kredi Bankası. Lakin her şeyi kafasına göre iptal ettiği için ödeme de yapamıyorum. Dolayısı ile gecikmelere maruz kalacağım gibi duruyor ve finans notumu etkilemek üzere bu durum. Bir banka bu kadar mı düşman olur insana.

31 Ocak 2024 15:36
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankası Devamlı Gelen SMS Sorunu

04 Ocak 2024 10:57

31 Ocak 2024 00:18
Halil sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2024 01:13
Yapı Kredi Bankası Kategorileri