Salih sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 11:26

Sayın S**** K******, 9647 ile biten World Gold kartınızla 06.08.2024 saat 12:40'da, iyzico/Sahibinden Bil iş yerinden 13.696,00 TL işlem yapılmıştır. İşlem size ait değilse bankamızla iletişime geçebilirsiniz. B002
Benim onayım dışında kredi kartımın limiti 70 bin TL'den 188.600 TL'ye kadar bir anda çıkarılmış, akabinde 13.696 TL alışveriş yapılmış. Ben olayın farkına varana kadar 33.170 TL işlem yapılırken ben kartımı kapattırdım. Yapı Kredi Bankası'na itirazda bulundum, işlem bana ait değildir diye. Banka bana işlem sana ait diyerek yapılan 13.696 TL'lik harcamayı borç olarak hesabıma yansıtıp itirazımı olumsuz yanıt vermiştir. Bugün tekrardan itiraz etmeme rağmen sorumsuzca yine reddedileceğini müşteri temsilcisi beyan etti. Yapı Kredi gibi bir banka böyle bir güvenlik zafiyetinde bulunabilir, anlamış değilim. Bu konuda çok mağdur oldum. Banka bu konuyu inceleyip mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Zira ben bu konuyu güvenlik zafiyetinden ve benim iznim, onayım olmadan işlem yapıldığı için mahkemeye taşıyacağım.

09 Ağustos 2024 21:48

Iyzico /Sahibinden Bil iş yerinden 13.696,00 TL lik işlemin bana ait olmadığını ve 12.800,00 TL sini şahsıma geri iade ederken Yapı Kredi Bankası bankası hala işlemin bana ait olduğunu iddia ederek 13.696,00 TL yi borç olarak hesabıma yansıtarak geri dönüş bile yapmıyor ben şahsim olarak bu sureci adli merciye taşıdım

02 Eylül 2024 18:38

Bugün yine şahsıma mesajla limit yükselme şifresi gönderildi ben tedbirimi aldığım için bu sefer bir işlem yapamadılar ama hala Yapı Kredi Bankası Bankası'ndan ses yok Yazıklar olsun böyle bankaya

24 Ekim 2024 03:30
Yapı Kredi Kart Üyelik Ücreti İadesi Talebi