Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankası Bahçesehir Şube Eziyeti

20 Nisan 2024 12:08

19.04.2024 tarihinde Bahçeşehir'de bulunan Yapı Kredi Bankası şubesine para yatırmak için saat 14:14'te sıra numarası aldım. İçeride beklerken benden sonra şubeye gelenlerin numarası yanmaya başladı. Şubenin ilk sorunu, bireysel işlemler ve gişe işlemlerinin aynı kişiler tarafından yapılmasıdır. Bu durum, işlemlerin çok uzun sürmesine neden olmaktadır. Banka yetkilisine sıranın neye göre belirlendiğini sorduğumda sağlıklı bir cevap alamadım. Çünkü işlemler seçilerek yapılmıyor. Elli dakika sonra önümdeki bir beyefendi, gişe görevlisine sırası olmamasına rağmen bir konu hakkında danışmak istediğini söyledi ve oturdu. Ben de beş dakika bekledikten sonra çalışana elli dakika beklediğimi ve sırası gelmeyen kişi ile ilgilenilmesinin benim zamanımdan çaldığını belirttim. Gişe yetkilisi numara çağırdığını ifade etti. Kendisine, beyefendinin sırası olmadığını belirttiğimde, önümde hangi numaranın yandığını bilmediğini söyledi. Kendi konusunu duymama rağmen, sonrasında emekli olduğunu ve yardımcı olmaya çalıştığını ifade etti. Sadece emekli olduğu için birilerine yardımcı olmak, şubede elli beş dakika bekleyen biri varken yanlıştır. Sonuçta para yatırma işlemim beş dakika sürdü ancak bunun için elli beş dakika beklemek zorunda kaldım. ATM düzgün şekilde parayı kabul etseydi şubeye girmeyecektim; ancak ATM de parayı düzgün şekilde kabul etmedi. Maaş müşterisi olmasam, çalışmayı tercih etmeyeceğim bir bankada beş dakikalık para yatırma işlemi elli beş dakika sürmemeli. Gişe ve bireysel işlemler ayrı olmalıdır. Kırk beş dakika süren bir işlem, kısa işlemleri olan kişiler için eziyet haline geliyor. Yapı Kredi Bankası çağrı merkezine şikayette bulundum ama burada da yazmak istiyorum.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankası Şubesinde Sıra Ve İlgisizlik Sorunu Nedeniyle Bankadan Ayrılma Kararı

10 Mayıs 08:09

Yapı Kredi Bankası'nda Sıra Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

12 Temmuz 11:43
Yapı Kredi Bankası'nda Sıra Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Belgin sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankası 'Öncelikli Müşteri' Ne Demek?

27 Ocak 2024 13:52

Yapı Kredi Bankası Seyrantepe Şubesinde Ki Personel Sorumsuzluğu