İzmir Üçkuyular Şubesi Yapı Kredi Bankası Babamın Maaşını Vermiyor!

24 Ocak 2024 16:13

İzmir Üçkuyular şubesi Yapı Kredi Bankası, babamın maaş hesabına elinde hiçbir belge olmadan bloke koymuştur. Babamın maaşına el konulmuştur. Babama vasi davası açmıştık. Dava süresince maaşının banka tarafından verilmesine dair mahkemeden belge aldık. Ancak banka maaşa bloke koymuş durumda. Daha önce belge ile düzeltilen durum, mahkeme bitmesine ve vasi davasının kaldırılmasına rağmen banka tarafından maaşa bloke konulmuştur. Tek geçim kaynağı emekli maaşı olan babamın parasının verilmesini talep ediyoruz. Bir daha bu durumla karşılaşmak istemiyoruz. Parayı ellerinde tutup işlettiklerini düşünüyorum. Babam, emekli maaşını çekemiyor. Elektrik, su, telefon, doğalgaz faturaları otomatik hesaptan kesilemiyor. Resmen paramıza el konulmuştur. Bankaya elimizdeki mahkeme kararını göstermemize rağmen, hakimin kararını hiçe sayarak babamın parasını kendisine vermeyerek mağdur etmişlerdir. Bu durum 2023 yılı Nisan ayından Haziran ayına kadar devam etmiştir. Kavga ve mücadele sonucu elimizdeki mahkeme kararını göstererek 3 ay sonra hesabı açtılar ve yaşlı insanları hesaplarında paraları varken mağdur ettiler. Aynı durumu şimdi yine yaşıyoruz. Keyfi olarak hesabımıza bloke koyup, paramızı kullandıklarını düşünüyoruz. Acil olarak babamın maaş hesabındaki blokenin hiçbir gerekçe ve belge sunmadan kaldırılmasını, babam ve annemin mağduriyetinin giderilmesini istiyoruz. Ayıptır, yazıktır; defalarca yaşlı insanlar ayaklarına gidip saatlerce sıra bekliyorlar, sorunu halledeceklerini söyleyip çocuk muamelesi yaparak geri gönderiyorlar. Devletimizin yetkililerine buradan şikayetimi iletiyorum.

Hilal
Hilal

Bu vasilik ne için alıyoruz ben rahatça yaslı engelli annemin işleri kolayca yapıyım diye aldım almaz olaydım Garanti Bankası maaşı mobil bankacılığı kapadılar bizim de ama aynı şekil babamdan aldığı TEB bankasında bir sorun yok bu nasıl oluyor ben anlamıyorum

24 Ocak 2024 16:00
Nurettin sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2024 18:39

22 Kasım 2023 17:52