Taha sonuçtan hiç memnun değil

Watsons Oturumumu Kendi Kafasına Göre İptal Etti

18 Eylül 2023 11:21

Watsons'a sipariş veremediğime dair bir şikayet kaydı oluşturdum. Birkaç gün müşteri temsilcisiyle konuştuktan sonra 13.09.2023 tarihinde arayan müşteri temsilcisi bana mail adresimin sistemden silindiğini ve bu sebeple oturuma giremeyeceğimi söyledi. Yeni bir mail ve telefon numarasıyla başka bir üyelik oluşturabileceğimi söyledi.

Daha önceden ödemesini yaptığım ama teslim almadığım ürünleri nasıl kontrol edeceğim? Sen öyle bir sipariş vermedin deseler oturumumu açamadığım için nasıl ispatlayacağım sipariş verdiğimi? Hesabımdaki Watsons puanlarımı yeni oturumda nasıl kullanacağım?

Watsons Elite olduğum anda oturumumu iptal etmelerinin sebebi nedir? Her yerde aktif olarak kullandığım mail ve telefon numaram varken neden Watsons için yeni bir hat alacağım? Bu hattın aylık ücretini Watsons karşılayacak mı ki kafasına göre benim oturumumu iptal edip başka oturum oluşturmamı istiyor? Tüm bu soruların cevabını ve oturumumu geri istiyorum.

Buradan birkaç kere daha yazarım daha sonrasında Tüketici Hakları'na başvuracağım. Bana bilgi vermeyen Watsons Tüketici Hakları'na gerekli açıklamayı eminim ki severek yapacaktır.

24 Eylül 2023 00:54

Watsons oturumumu kafasına göre iptal etti ve hiçbir şekilde benimle iletişime geçmiyor. Müşteri temsilcisi ile konuştuğumda mailiniz sistemden silinmiş dedi, ben iptal etmedim lütfen düzeltin dedim. İlgili birime durumu bildiriyorum ve uzun süredir kimse iletişime geçmedi

20 Eylül 2023 12:16

Watsons oturumumu bilgim ve isteğim dışında iptal etti. Müşteri temsilcisini aradım çözüm sunmadı döneceğiz size dedi dönmedi. Bu siteye şikayet yazdım kimse aramadı. Hala kimse iletişime geçmiyor. Siparişlerim ne durumda kontrol edemiyorum, hesabım iptal edildiği için hesaptaki puanları kullanamıyorum veya yeni ihtiyaçlarımı satın alamıyorum. Watsons'tan şikayetçiyim

18 Eylül 2023 12:00 (Şikayetten 39 dakika sonra)
Taha
Taha
19 Eylül 2023 11:06

1 gün geçti ve hala kimse aramadı!

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
19 Kasım 2023 12:07

Kübra
12 Aralık 2023 09:55
Yücel sonuçtan hiç memnun değil

Yücel
09 Ağustos 2023 11:47
Sema sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 09:47
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
04 Aralık 2024 21:53