Vodafone Pay 750 TL Hediye Mağduriyeti

Vodafone Pay 750 TL Hediye Mağduriyeti
12 Ağustos 2024 23:00948

7 Ağustos 2024 tarihi itibariyle yeni bir tarife ye geçtim tobi uygulaması üzerinden. Red 22 GB tarifesi, tarifem içinde bulunan hediyeler yüklendi Vodafone çok teşekkür ediyorum.
Fakat Tobi üzerinden tarife değişikliği yaparken 750 TL Vodafone pay hediye yüklenmedi
Vodafone pay hesabı açtım, cüzdan oluşturdum, bana verilen bilgi de 1 hafta içinde Vodafone pay hesabına yatırılacak diye söylendi.
1 hafta yı geçti fakat Vodafone pay hediyem henüz yatmadı.

Müşteri temsilcisine ulaşmıyorum.
Tarifemin hediyesi olan 750 TL nin Vodafone pay yatırılmasını istiyorum.
Kısa mesaj olarak da tarife değişikliği yapınca 1 hafta içinde hediye 750 TL nin hesaba yatırılacağı kısa mesaj olarak geldi.
Vodafone ailesi olarak verdiğiniz sözü lütfen tutun ve tarife hediyem olan 750 TL yi Vodafone pay hesabıma yatırın.
Saygılar sunarım

12 Ağustos 2024 23:36 (Şikayetten 36 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

15 Ağustos 2024 13:06

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak size yardımcı olabilmek için aradık ancak bize iletmiş olduğunuz irtibat numarasından ulaşamadık. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

İlhan
15 Ağustos 2024 14:35

Çaldığını duymadım bile, tekrar ararsanız memnun olurum

İlhan
23 Ağustos 2024 13:59

Vodafone ailesine çok teşekkür ediyorum. Hesaba 750 TL. Yattı Sorunum çözüldü teşekkür ederim. Hem Vodafone ailesine hem şikayet var ekibine teşekkürler

14 Ağustos 2024 09:46

Merhaba bir gelişme var mı ben de geçmeyi düşünüyorum 750 TL verdiler mi

Vodafone Pay 750₺ Hediyesi Yüklenmedi

5 Eylül 2024 13:33556

10 Ağustos 2024 tarihi itibariyle yeni bir tarife ye geçtim tobi uygulaması üzerinden. Red 40 GB tarifesi, tarifem içind...

Vodafone Pay 750 TL Gelmedi

14 Ağustos 2024 15:13574

Red 18 GB tarifesi, tarifem içinde bulunan hediyeler yüklendi Vodafone çok teşekkür ediyorum. Fakat Tobi üzerinden tari...

Vodafone Pay 750 TL Hediye Çekim Yüklenmedi!

28 Ağustos 2024 03:04586

26.08.2024 tarihinde Vodafone Mobil uygulaması üzerinden geçerli tarifemin taahhüdü bittiği için yeni bir tarifeye geçiş...

Tümünü Gör
750 TL Vodafone Pay Kodu Geçersiz

750 TL VodafonePay Kodu Geçersiz

Ali
Vodafone Pay Şifre Sorunu

Vodafone PayŞifre Sorunu

Songul
Vodafone Pay Faturana Yansıt Kampanya Hüsranı!

Vodafone PayFaturana Yansıt Kampanya Hüsranı!

Vodafone Pay Fazla Ücret Aldı

Vodafone PayFazla Ücret Aldı

Zeynep
Vodafone Pay %10 İade Kampanyası Yanlış Ve Eksik Bilgi

Vodafone Pay %10İade Kampanyası Yanlış Ve Eksik Bilgi

Akif
Vodafone Pay Haksız Ücret İade Talebi!

Vodafone PayHaksız Ücret İade Talebi!

Derya

Öne ÇıkanKonular