B. Leşker sonuçtan hiç memnun değil

Vitra'nın Defolu Ürettiği Bir Ürünü 15 Gündür Değiştirememesi

Vitra'nın Defolu Ürettiği Bir Ürünü 15 Gündür Değiştirememesi
03 Eylül 2024 12:16

Yeni taşınacağımız evimize tadilat yaptırdık, yerli üretimi desteklemek için birçok ürünümüzü Vitra tercih ettik. Ancak gömme rezervuara bağlanan klozetin seramiklerle arasında bir boşluk olduğunu üründe defo olduğunu çağrı merkezine bildirdik. Çağrı merkezinde sözde hemen bize bir bayi yönlendirdi serhat tesisat denen bayiden hala haber bekliyoruz. 15 gün oldu hala bir geri dönüş yok. Aradığımızda da söylenen henüz ürün ulaşmadı, biz sürecin hızlandırılmasını söyleyelim. Koskoca Vitra'nın bayilerinde veya elinde bu klozetten olmayışı değil sorun, sorun çözüm üretmek istememeleri olarak yorumluyorum. Bir marka değerine sahibiz projelerle çalışıyoruz nihai tüketiciyle ilgilenmiyoruz kafasındalar bence. O zaman nihai tüketiciye satış yapmayın.

19 Aralık 2024 10:38

5. Kez defolu ürün, Vitra'dan almış olduğumuz asma klozetin duvarla birleştiği kısımda iç bükey bir defo vardı ve duvarla tam birleşmiyordu. Bunun için servis ile iletişime geçtik, ilgilendiler. Yaklaşık bir ay sonra yeni ürünü getirdiler. Ürün yine defolu. Sonra yaklaşık bir ay sonra yine ürün getirdiler, defolu. Bu bugün 5. Kez yaşandı. Her seferinde fabrika ürünü bizim için yeniden üretiyor, Vitra nın kalite kontrol departmanında patronun akrabaları çalışıyor herhalde. Aksi takdirde bir klozeti 5 kere defolu üretip bu ürün tamam deyip müşteriye gönderemez diye düşünüyorum. Ama Türkiye 'de sorunumuz bu markalarımızın dünya markaları gibi bir yere gelememe sebebimiz, bunları dert eden işinin ehil insanlar değil ucuz işçilik tercih ediyoruz. Aksi takdirde bir müşterinin evine 5. Kez defolu bir ürün göndermeyi anlamıyorum. Biz bu klozetin takılması için 4 kere işten izin alıp evde bekledik, çağrı merkezi ile iletişime geçince de aynı şeyi tekrarlayan bir personel karşınızda ve çözüm yok. Chatgpt ile iletişimde olsak daha iyi bir cevap alabiliriz. Sözde bugün tarafımıza geri dönüş sağlanacakmış. Ne işe yarayacaksa, 6. Kez defolu ürünü ne zaman getireceklerini söyleyecekler herhalde.

Ek
03 Eylül 2024 12:30 (Şikayetten 14 dakika sonra)
03 Eylül 2024 14:11

Zaten söylemiş olduğunuz numaradan bir çözüm bulamayınca buraya yazdım, ithalatçı bir şirkette çalışıyorum 15 günde biz İsviçre 'den buraya ürün getiriyoruz. Yerli bir ürün için bu kadar uzun sürede tarafımıza geri dönüş yapılmamasını anlamış değilim.

Murat sonuçtan memnun değil

Vitra'nın Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Bayi Sorunları

Murat
13 Kasım 2024 23:46
Vitra'nın Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Bayi Sorunları
Tuncay sonuçtan çok memnun

Tuncay
25 Eylül 2023 23:35
"Ürün değişimi talebimiz olumlu karşılanmasından dolayı teşekkür ederiz. Bu aşamaya gelmeden ürün ile ilgili doğru değerlendirmeler yapılıp ona göre hareket edilmesi Vitra 'dan ricamızdır."
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Recep
25 Temmuz 2025 12:40

Vitra Rezervuar Sorunu Ve İlgisizlik

Özgül
28 Ekim 2024 00:00
Muhsin sonuçtan memnun

Muhsin
01 Temmuz 2025 15:43
"Umarım aynı sorunu tekrar yaşamayız. Hızlı çözüm için teşekkürler"