Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Vatan Bilgisayar Kargo Sorunu Ve Ürünü Göndermiyorlar.

Vatan Bilgisayar Kargo Sorunu Ve Ürünü Göndermiyorlar.
02 Mart 2024 19:39

27.02.2023 tarihinde Vatan Bilgisayar web sitesinden Grundig 65GHQ9500 TV satın aldım. Sipariş onaylandı; ancak 5 gündür 'Siparişiniz lojistik firmasına teslim edilmiş olup, takip numaranız tarafınıza SMS ile paylaşılacaktır.' yazıyor. Defalarca müşteri hizmetlerini aradım. 'Kargonuz hazırlandı, kamyon bekleniyor' deniliyor. Web sitesinde, Hepsixl kargo firması ile gelen ürünlerin ortalama 6 iş günü içinde teslim edildiği yazıyor. Ürünü 5 gün önce aldığım ve kargomun hala yola çıkmaması bizi mağdur etmektedir. En kısa zamanda ürünümün tarafıma teslim edilmesini istiyorum. Ürün takip numarası SPR22360203. Ürün sahibi H**** B****.

05 Mart 2024 20:02

27.02.2023 tarihinde Vatan Bilgisayar web sitesinden Grundig 65GHQ9500 TV satın aldım. Ürün Bursa Nilüfer Vatan Bilgisayar Şubesinden kargoya verilecek. Sipariş onaylandı; ancak 8 gündür 'Siparişiniz lojistik firmasına teslim edilmiş olup, takip numaranız tarafınıza SMS ile paylaşılacaktır.' yazıyor. Defalarca müşteri hizmetlerini aradım. 'Kargonuz hazırlandı, kamyon bekleniyor' deniliyor. Ürünü 8 gün önce aldığım ve kargomun hala yola çıkmaması bizi mağdur etmektedir. En kısa zamanda ürünümün tarafıma teslim edilmesini istiyorum. Ürün takip numarası SPR22360203. Ürün sahibi Hasan Basri k***

05 Mart 2024 19:36

27.02.2024 tarihinde Vatan Bilgisayar Bursa Nilüfer şubesinden TV aldım. TV 165 ekran olduğu için Hepsijet XL firmasıyla geleceğini öğrendim. Fakat Hepsijet XL firması 8 gündür Bursa Nilüfer Vatan şubesinden kargomu almıyor. Vatan Bilgisayar yetkilileri bu şekilde bilgi verdi. Nasıl olur da bir kargo firması 8 gün geçmişine rağmen ürünü mağazadan alıp adrese teslim etmez. En kısa sürede kargomun bana teslim edilmesini talep ediyorum. H** b** k*** Vatan Bilgisayar takip numarası: spr22360203.

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 15:13

18 Eylül 2023 14:07

16 Ağustos 2024 15:24
Vatan Bilgisayar Ürün Teslimatında Yaşanan Gecikme Ve İletişim Sorunları
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 22:40
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2023 18:27

Vatan Bilgisayar Kategorileri