Safacan sonuçtan hiç memnun değil

Vatan Bilgisayar Aynı Arızalı TV'yi Tüketiciye Satmak Ve Sattırmak

Vatan Bilgisayar Aynı Arızalı TV'yi Tüketiciye Satmak Ve Sattırmak
09 Ocak 2024 23:02

28.08.2023 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan aldığım Philips marka the One 65 pu8808 4K UHD TV'de ekran pikselleşmesi ve hızlı hareketlerde görüntü bozukluğu vardı. Servisi aradık, değişim yapıldı ve gelen TV'de de aynı şekilde görüntü bozukluğu ve pikselleşme mevcut; ek olarak ekranda bulutlanma şeklinde çizgiler bulunuyor. Yüksek ihtimalle bize defolu ürünler gönderiliyor. Değişimlerde bu problemler devam ettiği için servisi tekrar aradık, video ve fotoğraflar gönderdik ancak onlara göre herhangi bir sorun yok ve TV sağlam denildi. Biz de bunun üzerine Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurduk. Ürettiğiniz ürünlere sahip çıkın. İkinci gelen TV hakkında servisin arıza olmadığını söylediği videoları ve fotoğrafları yükledim.

Berkay
Berkay

Ben de sizin yaşadığınız sıkıntının birebirini yaşıyorum. Vatanda bilgisayardan Philips 65oled808 aldım ekranda donmalar ve piksel bozuklukları vardı bunu gösterdim ve yeni TV ile değişim yapacaklarını hatta bir üstünü vereceklerini teklif arada da epey bir fiyat farkı vardı şüphelenmiştim zaten ancak hızlı olması içinde tamam demiştik TV geldi ve bunda da aynı problemler var ilk zaman ki kadar da ilgilenilmedi telefonlarıma ve mesajlarıma cevap dahi vermiyorlar. Mağazasıda uzak gidemiyorum en son gidip şikayette bulunmak gerekiyor sanırım

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Vatan Bilgisayar Tüketici Mahkemesini Kazandım Ayıplı Malı Yenisi İle Değiştirin

25 Şubat 2024 18:12
İslam sonuçtan hiç memnun değil

Vatan Bilgisayar Eşdeğer Ürün Yerine Fiyat Farkı Talebiyle Mağdur Ediyor

10 Mayıs 2025 15:50
Derya sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2023 13:22

Vatan Bilgisayar Kategorileri