Rıdvan sonuçtan çok memnun

Vaillant'ın Garantili Kombide Sorun Giderilmemesi

19 Ağustos 2024 12:50
Rıdvan'ın Teşekkür Mesajı
“Gaz valfi değiştirilerek problem çözüldü. Teşekkür ederim.”

Uzun süredir kullandığım Vaillant kombim var. Vaillant tan garanti uzatımı için aradılar ve ben de kabul ettim, bunun için yaklaşık 6 7 ay önce benden ciddi bir miktar para aldılar. Bir de ücretsiz bakımları vardı. İki hafta önce kombiye bakım yaptırdım, bakım sonrası her sıcak suyu açışımda kombi f28 ateşleme hatası vermeye başladı. Ama musluktan sıcak su akmasını sağlamak için yaklaşık 10 kez reset atmam gerekiyor, suyu kapatıp tekrar açınca yine aynı şekilde. Vaillant yetkili servisi gaz dağıtım firmasına söyleyin basıncı artırsınlar diyor. Gaz dağıtım firması ölçüyor benim basıncım yeterli, ben kafama göre bunu artıramam diyor. Bunca yıldır aynı tesisatta sorun çıkarmayan kombi şimdi sorun çıkarıyorsa ve bu sitede aynı kombiden 20 tane var sadece sizde sorun çıkarıyorsa sorunu kombide aramalısınız diyor. Bence haklılarda. Vaillant a bununla ilgili kayıt açtırdım dönüş olmadı. Yani garanti uzatımı altında sadece para alıyorlar. Sorun gidermiyorlar. Önümüzdeki hafta başka bir yetkili ya da özel servise ücreti mukabilinde ve kayıt altına aldırarak ateşleme bujisini sonra da gaz valfini değiştirteceğim. Şayet sorun çözülürse avukatımız tarafından misliyle iade, garanti adı altında aldıkları ücretin faiziyle iadesi ve maddi tazminat davası açılacak.

19 Ağustos 2024 13:09 (Şikayetten 18 dakika sonra)
27 Ağustos 2024 09:30

Gaz valfi değiştirilerek problem çözüldü. Teşekkür ederim.

Vaillant Yetkili Servisinin Yetersiz Hizmeti Ve Tekrarlayan Arızalar

Gültaze
21 Kasım 2024 16:27
Vaillant Yetkili Servisinin Yetersiz Hizmeti Ve Tekrarlayan Arızalar
Merve sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2025 13:34
Vaillant Kombi İle Bitmeyen Sorunlar Ve Servis Çilesi
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Tam Bir Pişmanlık

21 Ağustos 2024 20:59
Dilşad sonuçtan hiç memnun değil

Dilşad
24 Ocak 2025 14:08