Ömer sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 12:54

Yaklaşık 40 gün önce sıfır aldığım Vaillant kombi birkaç gün içinde belli aralıklarla ses çıkarmaya başladı. Tak tak sesine benzer şalter atar gibi ses çıkarmaya başlayan kombiyi yetkili servisi bakması için çağırdım. Bana Herhangi bir sorun olmadığı söylenmiştir. Fakat gaz kaçağını tespit etmeden çıkıp giden servise tekrar mesaj atmış gelip iyice bakmalarını söyledim. Yetkili servis gelip bakmamış bunun üzerine 27 Aralık 2023 te kombi patlamıştır. Evde kalan 5 kişinin Canı tehlikeye atılmış az daha evin yanmasına neden olunmuştur. Derhal bizlere geri dönüş yapılmasını ve kombinin yenilenmesini talep ediyorum. Yaklaşık bir aydır hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor ve tez zamanda işlemin halledilmesini istiyorum.

02 Şubat 2024 00:23

Yaklaşık 2 aydır gaz sızıntısı yüzünden patlayan kombiyi yetkili servis değiştirmemiş eksi 20- 25'leri gören havalarda soğukta kalmamıza neden olunmuştur. Yetkililerle her gün konuşmamıza rağmen bir türlü sorunumuz halledilmemiştir. Bizleri her gün oyalayan servis mağdur olmamıza neden olunmuştur. Bu sorunumuz hangi neden olursa olsun çözülmemeye devam edilirse yetkili yerlere şikayet edeceğimizi bildirmek istiyorum. Söz konusu kendi evlerinde böyle bir sorun olsaydı nasıl davranacaklarını ne gibi tepki vereceklerini merak ediyor ve böyle bir durumda bırakılmış olmamızı vicdanlarına bırakıyorum.

Ek
22 Ocak 2024 07:46 (Şikayetten 1 gün sonra)
Ömer
Ömer
27 Ocak 2024 17:24
Vaillant Kombi Arızası Ve Servisin İlgilenmemesi

Soğuk memlekette yaşıyoruz. Eksi 10lari gören havalarda soğuktan hep hasta olmamıza neden oldunuz. Patlamış olan kombimizi bir türlü değiştirmediniz. Günlerdir bizi oyalayıp duruyorsunuz. En kısa zamanda kombimizi değiştirmenizi bekliyorum.

Hulya
Hulya

Şikayetinizi okuyunca Vaillant almaktan vazgeçtik

İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail
06 Ocak 2024 17:11

Nagihan
22 Temmuz 2023 03:59
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Nurcan
17 Aralık 2023 01:18