Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Isı Pompası Isınma Problemi

05 Ocak 2024 15:09

Vaillant marka ısı pompası aldım. Aralık 2023 başında monte edildi, elektrik bağlantısı ile ilgili malzemeleri tarafımıza ilettiler ve tedarik edildi. Cihazı çalıştırmak için gelen servis, elektrik bağlantısının eksik olduğunu söyleyerek gitti. Eksikleri giderdiğimizi düşünerek tekrar servis çağırdık ancak yine elektrik bağlantısının eksik olduğu belirtildi ve servis ayrıldı. Eksikleri giderdikten sonra tekrar gelen servis bu kez cihazın ana kartının yanmış olduğunu söyledi. Değişmesi gerektiğini belirttiler. Cihaza servis ve satışı yapan firma görevlileri dışında kimse dokunmadı. Bir aydır hala ısı pompasını kullanamıyoruz. Cihazı satın aldığımız Hatay Doğal Müh. Isı Sis. San. Tic. Ltd. Şirketi ile servisin işlerini iyi planlayıp ve iyi yapmaması nedeniyle kış aylarında ısı pompasını kullanamıyoruz ve ısınmak için alternatif yollara başvurmak ve fazladan maliyete katlanmak zorunda kaldım. Problemin acil olarak çözülmesini ve ücretleri peşin olarak ödememe rağmen ısınma problemimin çözülmediği için tazminat talep ediyorum.

05 Ocak 2024 15:59 (Şikayetten 49 dakika sonra)
15 Ocak 2024 13:32

Bir haftadan fazla oldu ama herhangi bir çözüm üretilmedi.

25 Ocak 2024 17:20

25.01.2024 bugün servis tekrar geldi, fakat yine çözüm yok.

25 Ocak 2024 17:21

Yaklaşık 2 ay dır yeni alınan ürün, hiç çalıştırılıp kullanılamadı.

18 Aralık 2023 09:37
Mehmet sonuçtan memnun değil

05 Şubat 2024 23:09
Vaillant Garanti Mağduriyeti. Isı Pompası
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Isı Pompası İle Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı

20 Aralık 2024 10:40
Özgün sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Isı Pompası İle Sürekli Sorunlar

Özgün
24 Aralık 2024 21:38
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 19:17