Engin sonuçtan çok memnun

Uğur Soğutma Su Arıtma Cihazında Yaşanan Teknik Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Şikayeti

17 Mart 2024 17:43

Uğur marka su arıtma cihazımı aldıktan altı ay sonra suda köpüklenme arızası yaşadım. 29 Kasım'da müşteri hizmetlerini aradım ve servis geldi. Üç adet filtre değişimi yapıldı ve takip edileceği söylendi ancak takip edilmedi. Servis bu süre zarfında el değiştirmiş. 8 Şubat'ta tekrar aradım; suyun köpüklenmesinin sağlığa zararlı olabileceğini belirterek damacanaya dönmek zorunda kaldığımı ilettim. 12 Şubat'ta servis geldiğinde depoda patlama olduğunu söyledi ve beş gün sonra gelip değiştireceğini belirtti. Ancak gelmedi ve defalarca aramama rağmen sonuç alamadım. En sonunda 11 Mart'ta, bir ay geçtikten sonra ve ben defalarca aradıktan sonra servis geldi. Depoyu değiştirdi fakat sararmış ve belki de depo patladığı için daha fazla zarar gören bir numaralı filtreyi değiştirmediler. Her servis ziyaretinde cihazın her yeri elden geçirildi. Depo değiştikten bir gün sonra cihazdan hiç su akmadı ve cihaz çalışmadı. Servisi tekrar çağırdım, geldi ve kaçak olduğunu belirterek onarım yaptı ve gitti. Bugün, 17 Mart Pazar, cihaz yine çalışmıyor. Artık gerçekten yeter. Cihazımın yenisiyle değiştirilmesini talep ediyorum. Her servis geldiğinde cihaz sökülüp takılıyor ve yaşam alanıma zarar veriyor. Altı ayda işlevsiz hale gelen ve sağlıklı çalışmayan cihaz için her hafta çağrı kaydı açtırmak istemiyorum. Lütfen cihazımı garanti kapsamında değiştirin.

18 Mart 2024 08:27 (Şikayetten 14 saat sonra)

Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak Çağrı Merkezimiz sizinle irtibata geçecektir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Uğur Soğutma A.Ş. Müşteri Hizmetleri Merkezi

Su Arıtma Cihazı Servis Sorunları Ve Geciken Hizmet

17 Kasım 2024 02:06
Simge sonuçtan hiç memnun değil

Filtre Değişiminde Bilgilendirme Yapılmadı Ücret Haksız Yere Arttı

17 Eylül 2025 16:31

27 Ağustos 2024 12:21
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2025 14:43

Uğur Soğutma Kategorileri