Elif sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Hayat Emeklilik Fon Değişikliği Ve İşlemlerin Zorlaştırılması

Türkiye Hayat Emeklilik Fon Değişikliği Ve İşlemlerin Zorlaştırılması
29 Mart 2024 16:00

Türkiye Hayat Emeklilik mobil uygulamasından BES fon ve befas fonlarını değişiklik yapılabiliyordu. Son güncelleme ile tüm befas fonları görünüyor ve seçilemiyor sadece internet sitesinden oluyor. Bu da işlemeleri daha zor ve zahmetli hale getiriyor. Bir güncelleme yapılıyorsa bu müşteri lehine işlemleri daha kolay ve ulaşılabilir hale getirmek için yapılmalı Müşteri temsilcisine ulaşıp canlı bir muhatap bulmak imkansız maalesef, bir an önce bu haftadan dönülür umarım

29 Mart 2024 16:09

Türkiye Hayat Emeklilik mobil uygulamasından BES fon ve befas fonlarını değişiklik yapılabiliyordu. Son güncelleme ile tüm befas fonları görüntülenemiyor internet sitesine yönlendiriyor. Bu da işlemeleri daha zor ve zahmetli hale getiriyor. İnternet sitesinden girmeye çalışıyorum yanlış şifre hesabınız bloke uyarısı veriyor. Telefonla müşteri temsilcisine ulaşmaya çalışıyorum sürekli ses kaydıyla muhatap oluyorum. Uygulamada bir güncelleme yapılıyorsa bu müşteri lehine işlemleri daha kolay ve ulaşılabilir hale getirmek için yapılmalı, siz güncellemeyi müşteriyi zora sokmak için yapmışsınız maalesef. Umarım bir an önce bu haftadan dönülür.

29 Mart 2024 15:23

Türkiye sigorta mobil uygulamasından BES fon ve befas fonlarını değişiklik yapılabiliyordu. Son güncelleme ile befas fonları seçilemiyor sadece internet sitesinden oluyor. Bu da işlemeleri daha zor ve zahmetli hale getiriyor. Uygulamada bir güncelleme yapılıyorsa bu müşteri lehine işlemleri daha kolay ve ulaşılabilir hale getirmek için yapılmalı, zora sokmak için değil. Ayrıca telefondan canlı bir müşteri temsilcisi ile görüşüp muhatap bulmak imkansız. Bir an önce bu yanlıştan dönersiniz umarım.

1711715023706.screenshot-20240329-152302.jpg
29 Mart 2024 18:51 (Şikayetten 2 saat sonra)
02 Nisan 2024 19:28

Utku
Utku

Güncelleme yaptık diye hazır bu arada fon seçmeleri zorlaşsın başka fon seçmesinler istiyorlar sanırım.

Murat sonuçtan çok memnun

09 Mayıs 2024 09:51
"Sorun çözüldü teşekkürler ler"
Türkiye Hayat Emeklilik Fon Değişikliği Problemi
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 11:26

Türkiye Hayat Emeklilik Befas Fonlarını Seçemiyorum